Vi følger pressekonferansen!

Det er pressekonferanse på Stadion, i dag klokken 12.30. Vi er tilstede. Husk å trykke på oppdater ettersom vi legger inn nyhetene som de kommer.

Tilstede er Per Nygren. Kristin Daly, Blaker`n, Jotto, Melby, Thomas Berntsen og Petter Myhre.

Petter Myhre er ansatt som trener i Strømmen. Det vil bli delt treneransvar mellom Petter Myhre og Thomas Berntsen. Petter Myhre og Thomas Berntsen uttaler at de i lang tid har hatt ett ønske om å jobbe sammen i et team. Petter Myhre skal jobbe deltid i Strømmen, ved siden av jobben som ekspertkommentator i TV2.

Petter uttaler at han synes klubben har en veldig sunn tilnærming til hvordan den skal vokse. Det faktum at pengene skal på bordet før de brukes – ulikt mange andre klubber på samme nivå. Klubber Petter ikke vil nevne navn på.

Torvik fra RB setter på den innebygde kassettspilleren sin og lurer på hvordan Petter stiller seg til samarbeid med LSK og referer faktisk til at holdningene til noe slik ikke akkurat har vært positivt på Greyhoundsweb. Petter forteller at han ikke bryr seg om hvem man samarbeider med bare et slikt samarbeid bærer frukter begge veier. Klarer man seg på egenhånd er det uansett til det bedre.

Thomas Melby forteller at ikke alle spillerene er klar over dagens nyhet, men svarer tørt at de spillerene som ikke finner dette gledlig må være dumme i huet..!

Per Nygren uttaler at han har hatt en drøm om å få gamle spillere inn for å bidra i klubben. Han forteller videre at Strømmen ønsker å dra nytte av det Petter har lært i VIF. Disse gutta skal være med å bygge opp klubben igjen.

Det presiseres at Strømmen igjen skal bli en klubb hvor det går an å bli god.

Først og fremst Strømmen Sparebank, men også Strømmen Strømmen Storsenter, øker sponsingen. Budsjettet vil følgelig økes og ligge på ca. 2,5 millioner.

Kristin Daly presiserer at klubben i aller høyeste grad ønsker et samarbeid med det øvrige næringslivet i Strømmen.

Pressekonferansen er slutt. Det kan finnes noen mindre unøyaktigheter, all den tid dette er gjort live, men det får dere bare tilgi oss…

Og nå begynner også de andre store (foruten Greyhoundsweb) mediehusene å gripe fatt i nyheten:

NRK
TV2
RB
Budstikka
Nationen
Aftenposten
Msn Nyheter
Siste.no
Avis 2
Sogn Avis
Helgeland Arbeiderblad
BA
Framtid i Nord

…..samt uttallig andre lokalaviser rundt om i landet som har valgt å kjøre saken.

Share

9 tanker om “Vi følger pressekonferansen!

 1. Dette var positivt. Petter har ett stort hjerte for Strømmen-fotballen. Hans erfaring blir et løft for seniorfotballen på Strømmen. Utrolig hva som har skjedd med klubben siden i sommer. Fra å være så og si klar for 3 divisjon, en trener som trekker seg, det oppsvinget man får med Thomas Berntsen og en vanvittig lørdag som snur opp ned på alt i siste serierunde, 2 tunge sponsorer som kommer inn, stor satsing og nå Petter på plass. Deilig å være strømling igjen. Skål.

 2. Dette var helt fantastisk bra!
  Honør til klubben som bygger sten på sten sportslig og samtidig har klart å få med næringslivet på Strømmen i å ta et løft.

 3. Detter er mer enn fantsitisk, tenk at Strømmen har fått tidenes trener team, å i tilegg i 2 div.
  Ingen andre lag har noe i nætheten av dette.

 4. Dette gleder et «gammelt» strømmens-hjerte!

  Får håpe dette hjelper oss til å få på plass et par klassespillerere til, så er det Adecco-ligaen neste!

  Hva med Nordbrekken? Det hadde vel vært morro med litt investeringer i nye spillere til oss ….?

Legg inn en kommentar