Velkommen til Greyhoundsweb

Logo Strømmen GreyhoundsVelkommen til Greyhoundsweb, en side av og for tilhengere av Romerikes fotballstolthet, Strømmen IF.

Denne siden vil i tiden fremover spy ut stoff til deg som har de RødGrå kjær. Misliker du Strømmen kan det også være verdt en titt, sjansen for at vi har noe på lur til deg også er stor…

Klubben har en offisiell hjemmeside. Denne har vi ikke tenkt til å gå i næringa. Vårt mål er se ting fra tilhengerenes synspunkt. Der strommen-if.no må holde seg på banen er vi helt uavhengig og stormer inn på banen! Som en uavhengig side vil vi ha en relativt lav redaksjonell terskel. Artikkelforfatter vil måtte stå for eventuelle regninger vi pådrar oss. (Det er likevel bevist at strømlinger står sammen når økonomiske krav kommer rekende.)

På denne siden vil alltid det skrevne ord være det viktigste. Vi prøver selvfølgelig etter beste evne å ha en bra layout, men vi legger ikke mest trykk her. Har du innspill, være seg av redaksjonell- eller layoutmessig art, gi oss et hint. Forandringer til det bedre vil komme etterhvert som vi ser behov.

La oss begynne!
Bilde av publikum og fyrverkeri i opprykkskamp mot Ullern

Share

5 tanker om “Velkommen til Greyhoundsweb

  1. Skulle gjerne sett en gjentakelse av det legendariske ‘Mette Schiller-lotteriet’. Jeg baker gjerne sjokoladekake.

  2. Smiler litt av Alescchh, ja det var tider det. Klanen blei snurt for at Grå Stær var den første fanzina i norge som ble politianmeldt

  3. Godt at vi får litt blest rundt Strømmen, håper det er mange som vil være med å yte. Så Greyhounds kan bestå.
    Trykk kontakt, og meld dere.

Legg inn en kommentar