Utrolig viktig seier

Strømmen-gutta gjorde jobben og banket Gjøvik/Lyn 5-2. Vi tok et svært langt skritt mot fornyet 2-divisjonskontrakt, Gjøvik/Lyn rykket ned. En god dag. Risanger ble dagens store Strømmen-spiller med 3 goal. De grå ledet 3-0 før 13 minutter var spilt. På uforklarlig vis slapp man Gjøvik/Lyn inn igjen i kampen. De får putte på 2 goaler og dermed står det 3-2 til pause. Etter pausen er det i praksis ett lag på banen og seieren føles aldri truet (bortsett fra det faktum at man kun er 1 opp i en periode). Vi ligger på 10 plass før de to lagene rett bak oss møtes på mandag. Uansett, titter vi på de øvrige tabellene vil vi ganske sikkert bli beste 12`er lag, som verste scenario. Det skal holde, da Odd mest sannsynlig rykker ned fra Tippeligaen.

Dette var en stor dag for fremtiden til Strømmen IF foppal foppal!

Share

5 tanker om “Utrolig viktig seier

  1. Nå har jeg trua på de 3 første poengene borte mot korsvoll..går vel ikke an å gå en hel sesong uten en seier på bortebane?!?!

  2. Hadde passet utmerket med årets første borteseier ja. Men Korsvoll (utrolig at de har lag i 2.div vel?) har vel stort sett også tatt poengene sine hjemme vel. Er de sikret plassen?

  3. Korsvolltur helt klart. Trur detta kan ble årets første borteseier. Gutta kan senke skuldra så detta går veien. Trur også på 3 poeng mot Nybergsund. Jøss….lukter snart opprykk nå !

  4. da har sparta og sarpsborg slått seg sammen..og da er strømmen sikra 2 divisjonspill neste år også!!!! 😀

Legg inn en kommentar