Uavgjort i serieåpning

Fikk vi årets nedtur i første serieomgang? Tror kanskje det. Maken til antiklimaks skal du lete lenge etter. Tromsdalen utligner i det 95. minutt eller så. Det aller værste var likevel at det ikke var ufortjent.

De første 10. minuttene av kampen forbigår vi i all stillhet. Etter disse  ser, og blir, ting derimot langt lysere. Vi spiller brukbar fotball og tar også ledelsen fortjent 2-0 etter goaler av Moen og Alan.  Vi har kontroll og ser ut som ett langt bedre fotballag enn Tromsdalen. Uheldigvis reduserer bortelaget rett før pause. De får ett løft, vi det motsatte.

Pep-talk fra helvete?

Man kan saktens spørre seg. Hva som ble sagt og gjort i pausen er og forblir, inntil videre, en gåte. Faktum er at vi ser helt fryktelig ut i 2. omgang. Vi blir spilt «tunge» og i store deler helt ned på 17-18 meter. De kommer ikke til de helt store sjansene, men dette er hjemme mot Tromsdalen folkens! Ett Tromsdalen som tok 6. poeng borte i fjor… De eier stort sett hele 2. omgang. Det er skuffende. Som en sa til meg etter kampen. «Det er greit at gutta ikke har fått trent noe særlig fotball i vinter – men da forventer jeg at kondisen er på topp». I andre omgang så det ut som flere av våre midtbanespillere hadde angina…

Det skal sies at vi hadde bud på 3-1 mer enn en gang. Haugstad hadde en i treverket forholdsvis tidlig i andre omgang. Sesam var alene og skulle ha avgjort kampen minutter før Tromsdalen sin utligning. Sånn gikk det ikke. Det var som sagt ikke ufortjent at Tromsdalen utlignet – og det var kanskje det verste?

Sjekk bilder fra kampen i vårt Flickr-arkiv.