Uavgjort mot Valdres

Xtra Xtra read all about it! Romerikes stolthet spilte lørdag uavgjort mot Vestre/Østre Slidre, Bagn og gud vet hva alle kommunene de har oppe i Valdres heter. Sluttresultatet ble uansett 2-2. De grå spiller en heller laber 1. omgang og ligger under med 1-0 etter denne. Etter pause trykker Strømmen på og går opp i en 2-1 ledelse, egentlig uten å produsere det helt store. Desverre putter Valdres på mot slutten og dermed ender det uavgjort. Med dette resultatet er SIF i skrivende stund 1 poeng unna streken, men «all over» er vel strengt tatt situasjonen mer alvorlig enn før denne omgangen. Likevel, vi har slutta og tape og derfor overlever vi. Petter Larsen scoret det første, Ngyen putter nr. 2.

Nå oppfordrer vi ALLE til å reise til Fredikstad for å støtte gutta i kampen for å overleve!