Treningskamp – LSK 2

fuglermat.jpgSeriestart nærmer seg sakte, men sikkert. Det begynner derfor å bli spennende og sjekke ut laget. I så måte er fredagens kamp en det smaker litt fugl av. Fugl er best som mat. Og mat skal det bli. Romerikes stolthet går nemlig inn i fugleburet for å spise opp neste generasjon med kanarifulger. Vel, nå har vel aldri Sportsklubben produsert noen generasjoner med toppspillere, men det hørtes jo fett ut. Uansett, dette kan som sagt være en fin anledning til å kvitte seg med litt eder, galle og frustrasjon som eventuelt har bygd seg opp under en tung arbeidsuke. Ta derfor turen til LSK-hallen (er det det den heter?) og sjekk ut LSK 2 – Strømmen Foppal Romerikes Stolthet. Fredag kl. 18.

Share

9 tanker om “Treningskamp – LSK 2

  1. Jeg blir ofte litt rufsete i påsan når jeg spiser kylling, kan det skyldes allergi eller er det noe psykisk?

  2. Nasser fortjener en en pils fra alle supporterne etter taklingen han tok på Kvalme Essediri (eller var det Karim?)
    Essediri tok kveletak på Nasser og ikke som det står i LSK posten «Essediri dytter El-Barkani i bakken». Typisk den søpleavisa, godt jeg sa opp den for 15 år siden

  3. Var inne å tittet på forumet til burkanaria. Noen som mente prestisjeoppgjøret gikk kl. 18.15 (altså LSK2-SIF) og ikke kampen mot Godset som gikk tidligere. Andre disset de grå og håpet de ble gruset….HA-HA-HA Jævla succccccckkkkkkers!!!!!

Legg inn en kommentar