Treningskamp – Høland

holand.jpgAkk, de gjør det ikke lett for oss som gjerne vil skrive ett og annet morsomt og opplysende om våre motstandere. Hva fa.. skal man skrive om Høland? For det er jo hva det er – et Høl på Land(et). Hadde det enda vært bortekamp. Da kunne du i det minste tatt med deg alle svenskekronene du har liggende, stukket over grensa og fått deg en real ladning snus samtidig.

Det som er sikkert er at Høland i 2007 spiller i 3. divisjon. Det har de vel forsåvidt gjort i noen år hva meg bekjent. De spiller med farger blått og hvit. I og med at de har mer enn nok dyrkbar mark skulle en også tro at de har en flott gressmatte. Laget sponses i stor grad av storbondene i området. For, det skulle vel strengt tatt vært umulig å ha samla en tropp brukbare spillere der ute uten godt med kroner/kjøregodtgjørelse. Vi tror kanskje Gunnar Halle, «Viking-kjempen», har trent laget. Vi tror også noe mer skråsikkert at den gamle Strømmen – og Lille*»¤mspilleren Rune Richardsen var en bauta for Høland lenge etter at han var ferdig som toppspiller.

Jeg synes dette ble imponerende mye av ingenting! Tenk på forhåndsomtalene når serien begynner!

So: Strømmen Stadion. Torsdag 22. februar. Klokka 19.30. Motstander: Høland.

Share

3 tanker om “Treningskamp – Høland

  1. Det mest spennende med Aurskog Høland er antakelig at kommunen i følge Wikipedia er landets eneste kommune som grenser til to fylker og et annet land.

    Spennende for noen er det også at kommunen er kjent som svært lite ulvevennlig, et standpunkt som er et godt utgangspunkt hvis man ønsker en hissig debatt med Gudfar.

    Ser man på SSB sin statistikk ser man en svært ordinær regionkommune, kanskje bortsett fra at de har et utdanningsnivå som, i negativ retning, skiller seg betydelig fra fylke og land.

  2. Gunnar Halle har i likhet med Hans Tvedte og Kenneth Nysæther trent Aurskog/Finstadbru og ikke Høland. Høland har vel henta en 5-6 Ull/Kisa spillere de siste 2 åra.

  3. Takker for alle innspill som dekker over min inkompetanse. Aurskog var det ja:-) Samma området ihvertfall. Har Hans Tvedte surra uti der også? Det var ihvertfall nytt for meg. Vel, man lærer hver dag.

Legg inn en kommentar