Tre poeng i Rogaland

Strømmen slo nyopprykka Randaberg 2-1.

Les om irrelevante ting og se uviktige bilder her.

.

I følge RB hadde et dusin trofaste strømlinger tatt veien til årets serieåpning i Adeccoligaen.

.

Klubbens hjemmesider skriver mye om kampen, klikk her for å lese det.

.

.

.

Høydepunktene fra kampen ser du på GHB. Bruk linken i høyremenyen eller klikk direkte på bildet under.

.

.

Savner du ukas mandagsquiz gjør vi oppmerksom på at den kommer på onsdager under sesongen. Ikke overraskende er navnet da onsdagsquiz.

.

Randabergs hjemmesider skriver også litt om kampen, klikk her for for å lese det.

.

Neste helg møter vi Ulf Sandnes hjemme på Strømmen Stadion. Kampstart 18:00, Rockwood åpner i god tid før det, nærmere bestemt kl 15:00.

.

Share

6 tanker om “Tre poeng i Rogaland

  1. Moro med bilder og en update fra kampen. Viktig aa faa lagt ut linker fra hoydepunktene etter hver kamp saa vi som folger med fra den andre siden av jorda faar med oss scoringer osv.

    Kan noen sende meg en lue (som paa bilde) et par Strommen vanter. Det begynner aa bli kalt her nede. PS: Sikker betaler….

  2. Flere som hadde lyst på tur til Alta. kampen spilles søndag 3 juli. Har sett på flypriser, og jeg ser at turen koster 1298,- t/r med avreise nordover fredag 1 juli kl.1915 og sørover søndag 3 juli kl.2100. 3 juli er det kanskje en del som har starte ferien? Blir dette aktuelt eller skal man se etter en anen motstander ettersom dette er i juli.

  3. Alta, hm. Ja er med jeg MaWo..men skjønner at det blir kansje vannskelig for noen iogmed at det er midt i ferien. men for f… kan dem norsk der oppe a? eller må vi prate engelsk hehe

  4. Skal ikke utelukke noe jeg, selv om det er litt vanskelig å smelle inn bestilling i Juli nå.. Hva hvis vi får noen fiskekort til Altaelva i samme slenger?:)

Legg inn en kommentar