Tre enkle poeng

Ujevn gressbane som tydelig favoriserte et fysisk hjemmelag, et hjemmelag som av uante grunner sparte kakemannen til midt i andre omgang. Han er større enn Blakern, sistnevnte da i kjeften. Grei skuring på starten og vi burde ha ledet 2-0 etter et stangskudd av Skodran og en veldig helt alene med keeper situasjon med Siggen i hovedrollen. Etter det fiksa samme Rexai 1-0 før den etter hvert så mye omtalte hjemvendte sønn Petter Heier Larsen doblet ledelsen. Etter en redning på strek og et par brente halvsjanser for hjemmelaget var det klart for pause. Nok en takk til Emil forresten.

De neste 52 minuttene så først ikke ut til å bli så lange. Nok et knallskudd av den hjemvendte sønnen sørget for ro hos de 58 tilreisende fra Strømmen. Dermed 3-0, noe som ikke er en farlig ledelse. Til tross for to reduseringer og noen nye halvsjanser for hjemmelaget tok vi lett med oss de tre poengene hjem til Romerike. Men litt spennende ble det da.

Mulig en objektiv skribent ville kalt det et ran, ham om det. Vi er fortsatt nederst. Men som sagt, vi rykker aldri ned. Ikke sant Thomas Berntsen?

Bildene viser glade spillere og uskikkelige supportere.

Share

6 tanker om “Tre enkle poeng

1. Dete var ikke bare bra….det var jævla bra…… En laginnsats som det bærer respekt av gjorde at gutta «sammen» klarte å ta med seg alle poengene hjem til Strømmen igjen. Med en slik innsats i kampene som gjenstår kan det blir moro den neste måneden. Og til helgen står Modum på menyen. Her lukter det 3 poeng til. Thomas har savnet det å «blø for klubben». Mot Follo la gutta igjen så mye at vi fikk 3 fortjente poeng. Men at det etterhvert ble spennende…….ja….med 6 minutters tillegg og en megamulighet for Follo på overtid så er ikke dette bra for de med svakt hjerte. Godt Loffen var i Spania !!!

2. HEHE ser ut som om Follo ikke helt likte fåre-stillingen de serverte oss.. Jammen bra vi ikke putta på de 5-6 andre store sjansene gutta kriget seg frem til..

PINLIG
    Ingen andre lag i 2.div avd 1 har klart å tape seks poeng mot bunnlaget Strømmen. Dette er pinlig. Selv om hjemmelaget skapte sjanser nok til å vinne med både 6 og 7 mål hjelper ikke dette mye da det ikke scores mål og forsvaret lekker som en sil. Her er det snakk om totalsvikt foran begge mål!

Hjemmelaget var best gjennom hele kampen, men gjestene fra Romerike fikk tre gavepakker og ledet 3-0 etter 50 min. Selv om Follo FK presset hardt klarte de bare å score to ganger. Bonaventure Maruti var alene med Strømmens keeper hele syv ganger i kampen uten å score!

3. Er dem ikke noe historieløse også….har ikke vi tatt 6 mot Srint-Jeløy også ? Eller er Jendor ute å sykler….
    Mulig Boni M var alene med keeper 7 ganger…..men han ble da vinket av for offside i 4 av dem (bra dømt Paul!!)

4. Tilbaketråkk: 14. serierunde: Follo borte

5. Tilbaketråkk: 26. serierunde: Follo hjemme