Togtur til Sandnes 11. april

sandnes tur 2010bVi har sikret oss billige togbilletter til bortekampen mot Ulf Sandnes søndag 11. april. Førstemann til mølla!

Strømmen serieåpner hjemme mot Tromsdalen søndag 5. april. Neste kamp er borte mot Ulf Sandnes søndag 11. april. Vi har sikret oss en del billige togbilletter til denne kampen.

Bestilling til post@greyhoundsweb.no – Førstemann til mølla.

sandnes tur 2010

 

Tog fra Oslo S lørdag formiddag. Vi er fremme i Sandnes tidlig på kvelden. Overnatting fikser vi gratis for de som ønsker det. Etter kampen søndag blir det nattog tilbake med ankomst Oslo S kl 07:26.

Pris kr 550.- pr billett.

Vil du ha det godt med deg selv hvis du ikke blir med på dette?

Share

6 tanker om “Togtur til Sandnes 11. april

  1. Tja, ikke så mange hittil. Eller for å snu på det – fortsatt 4-5 ledige plasser. Hvorfor ikke melde deg på nå?

  2. Leste i rb i går at Strømmen ønsket seg et tettere samarbeid med Lsk, hvis så skjer er det over og ut med Strømmen for min del..Orker ikke tanken på at vi skal ha noe som helst samarbeid med det fjærkrepakket nede i sumpa (bortsett i fra det aller nødvendigste i og med at vi dessvere er i samme komune)

  3. Leste det jeg også. Dette er bare oppspinn og tulleprat fra Torvik sin side. Han er helt besatt på denne tanken og alle «jatter» med for å slippe å prate tull med han. Det har jo stått en og annen bra artikkel her på Greyhoundsweb om emnet. Konkret hva et slikt sammarbeid skulle innebære har ikke Torvik sjanse i helvete til å forklare. Alle klubber lager dealer som gagner begge parter (se Dosso-overgang) når det sømmer seg. Dette sammarbeidet Torvik HELE tiden tar opp er det ingen i verden andre enn han som skjønner seg på. La han og bondetampen Sveseggen, eller hva han bondetampen heter, få hvile nå RB. Dere har yngre krefter klare til å ta over..

Legg inn en kommentar