Tilbud om psykisk helsevern til begge parter anbefales

sykehus.jpgRomerikes Blad kan i dag fortelle om dom i det såkalte hagledramaet på Kjeller for snart et år siden. At gjerningsmannen var meget syk og at det her er behov for hjelp og behandling er åpenbart for alle og enhver.

Vel, ikke for alle og enhver. Et av ofrene raser mot dommen i følge den samme avisen. Det nevnte offeret raser denne gangen i Romerikes Blad, både i teksten og faktisk også på video. (Red har av åpenbare årsaker ikke funnet det nødvendige motet for å se videoen) Da haglene svei litt i ryggen i mars måned var svaret «ingen kommentar» til alle medier som ønsket en uttalelse. Historien var solgt til Se & Hør. Tragisk sak dette…. dog kanskje ikke for offerets lommebok. En lommebok som etter domsavsigelsen ble enda fetere. Tragisk sak…

Det såkalte offeret har tidligere gjort seg bemerket på Romerike og Strømmen. Vi lar de gode historiene ligge og minner kun om den ene som allerede er offentlig kjent. Etter en eliteseriekamp i 1988 løp offeret, som da var midtstopper på et av landets ledende fotballag, opp på tribunen for å «snakke en person til rette». Han fikk straks hjelp til «snakkingen» av flere drikkekamerater men heldigvis hadde de «snakket» ferdig mens vedkommende fortsatt sto oppreist.

Da denne historien ble tatt opp i fanzina Grå Stær for omtrent ti år siden var reaksjonen til offeret å sende drapstrusler i retning Strømmen. Mulig det samme skjer nå, for noen er fakta om egen oppførsel og væremåte tydeligvis en betent sak.

Vi avrunder med å takke velferdssamfunet for tilbudet syke mennesker får i dette landet. I saken lokalavisa omtaler bør ikke tilbudet begrenses til kun offeret.

Share

4 tanker om “Tilbud om psykisk helsevern til begge parter anbefales

  1. Det faller meg tungt at en slik flått kar som professor BB kan finne på å la seg ergre over at en voldsmann slipper fri, syntes vagt å erindre at voldshandlinger var hans røde snor gjennom karieren.
    Noen elegant teknikker var han jo ikke.
    Man har ofte lett for å glemme ting ettersom tiden går; jeg f.eks. syntes i dag at jeg hadde det fint i militæret i nord-norge for 30 år siden.

  2. Hei ang.lørdagens hjemmekamp, så lurte jeg på om Greyhounds trodde det var bortekamp. Så og hørte ikke noe til dere på Strømmen stadion. Veldig dårlig, En suppoterklubb skal heie frem laget sitt, jfr. Tønsbergs suportere som lot seg høre. Neste hj.kamp IKKE VÆR KYLLINGER, PRØV HELLER Å GALE SOM HANER så kanskje dere blir hørt. Gutta trenger noen heiarop. HEIA STRØMMEN

Legg inn en kommentar