Tap

Østsiden IL – Strømmen IF 1-0 (0-0)

Hva skal man si? Det var i hvert fall lite å glede seg over på Østsiden Idrettsplass, muligens med unntak av de tre poengene som havnet hos Drillos gamle kommunistklubb. To hundre av de 250 fremmøtte var vel fornøyde når dommeren blåste i fløyta for siste gang.

En våt og tung bane inviterte ikke til festfotball, og festfotball ble det heller ikke. Apropos fest, tolv av de cirka femti tilreisende Strømlingene hadde muligens hatt en aldri så liten fest på toget ned til Plankebyen. Til tross for at viljen var der ble ikke dette fulgt opp av spillerne.

Kampen kan kort beskrives som en sjansefattig forestilling hvor ”første målet vinner” var inntrykket man fikk etter bare få minutters spill. Da var det dumt at det var vertene som fikk den omtalte scoringen to minutter ut i andre omgang. Etter hva hukommelsen tillater oss å referere så var det en fin lobb over vår gode keeperdebutant Eirik Jansen som endte i nettmaskene. Det forrige målet vi så Jansen slippe inn var også i nærheten av en lobb, men da voktet han målet for en mindre sympatisk Romeriksklubb. Det blir vel feil å si at hjemmeseieren var ufortjent men denne kampen kunne ha vippet begge veier. Vår eneste store målsjanse kom minuttet etter at hjemmelaget hadde tatt ledelsen da en cornersituasjon ble reddet på streken. For øvrig burde Jo Grønlund ha avverget hjemmelagets seiersmål. Mot slutten jaget Strømmen utlikningen men et par litt for høye distanseskudd fra Sigurd Dalen var det nærmeste vi kom et poeng.

Det betyr at vår siste borteseier i serien fortsatt er fra en septemberdag på Bruvollen i 2006. For de uinnvidde er dette hjemmebanen til vår superreserve Fredrik Blaker Larsen. Hvor super han var i dag kan kanskje diskuteres. Men vi skal ikke deppe for mye. Gutta fikk riktig nok ikke til noe særlig av det man bør kunne forvente men det er god til å rette på det i de 25 kommende kampene. Mishagsytringene som kunne høres fra tribuneplass var nok et uttrykk for frustrasjon der og da og ikke noe annet. Blå drakter? Ville grå drakter ha vært for like hjemmelagets hvite eller har vi ikke ordentlige drakter ennå?

For de tilreisende supporterne som valgte å ta toget var det en fin dag hvis man ser bort i fra resultatet og økonomien til den ene personen som valgte taxi fremfor tog hjem til Strømmen. Vi har som du ser rappet noen bilder fra andre steder på www. Da Frank Grønlund ble observert luskende rundt på banen velger vi å anonymisere bildene selv om en utestengelse fra Åråsen neppe hadde svidd spesielt mye.

Vi skal hevne oss. Om en uke går det ut over Sprint/Jeløy.

(Bilder kommer)

Share

Legg inn en kommentar