Tap i lokaloppgjør

LSK trkamp 2010Det ble et nesten greit 2-0 tap mot Lillestrøm i årets første treningskamp. Kampreferat har du sikkert lest et annet sted. Hvis ikke kan du følge linkene nederst på siden. Her får du kun våre subjektive og usaklige synspunkter.

 

Startet ok. Vertene dominerte fra ca kvarteret til drøyt halvtimen og burde vel ha produsert noen helsjanser fremfor de få halvsjansene dem kom til. Kjempesjanse til oss ti minutter før pause, Jakirovic sist på ballen. Den brant vi og pauseresultatet ble 0-0. Tydelig LSK overtak i så godt som hele andre omgang. Vi henger bra med defensivt. 1-0 LSK etter corner, så den ikke men regner med at Frank Grønlund headet den i nota. Vi bør få mer ut av de angrepene vi kommer til, ballen ligger mellom LSK stopperne flere ganger. Moen helt alene med keeper og burde utliknet. Vi er mer med og får vel fire cornere og et frispark i nærheten av seksten. Straffe får vi ikke på en relativt klar hands. Årets eneste Hording tabbe noteres ti min før slutt og 2-0 til LSK. Jensen mer med etter hvert. Nordnes bra, spennende bytte med Yabre tjue før slutt.

Myhre oppsummerte kampen som godkjent og bra defensivt i RB. Vi er enige og med den forventede fremgangen gjennom året slår vi LSK når vi møtes igjen 13. november. Det er kvalikkamp for Tippeligaen hvis noen ikke har notert seg datoen.

Morsomt med over tusen tilskuere og en fjerdedel av dem i rødt og grått. Vi hadde tross alt bortekamp. Ser du veldig godt etter finner du noe rødt og grått på RBs snaut 30 publikums/kampbilder også, draktene våre skimtes en sjelden gang.

 

Laget: Kim Hording – Erlend Krogsgård, Henrik Nordnes (François Yabre i 18 min.), Tom Kristoffersen (Emilio Garcia i 45 min.) – Kenneth Andreassen (Christer Jensen i 45 min.), Jonny Hansen (Nikolai Djupesland i 33 min.), Jonas Rygg, Sezan Ismailovski (Michael Bekke i 10 min.) – Alan Jakirovic, Trond Haugstad (Andreas Moen i 33 min.)

  

Les mer om kampen:

RB

RB

Strømmen IF

LSK

  

For de av dere som ikke fikk sett kampen har vi rappet dette sammendraget:

Share

Legg inn en kommentar