Tap for Ørn Horten

ornhorten3.bmpStrømmen tapte i dag 0-1 for Ørn Horten hjemme på Strømmen Stadion. Laget skapte skuffende lite. Dermed står vi fortsatt med kun en seier på treningskampene vi har spilt til nå. Ikke særlig oppløftende men vi har ennå ikke vært i nærheten av å stille optimalt mannskap. Neste ut er Høland. Deretter begynner matchingen mot bedre motstand. Når den tid kommer tror vi på mer spissing av laget og at resultatene kommer.

Share

8 tanker om “Tap for Ørn Horten

 1. For å være ærlig. Jeg er litt bekymret. Tap på tap. Å slå Blaker skremmer ingen. Og dette før vi begynner å møte lag på samme nivå….Seriøst! nå må vi begynne å vise at vi hører hjemme i andre divsion.

 2. Ørn blir i Vestfold regnet som et midt på treet 3.div lag i år. Å ikke slå de er direkte svakt. Dette kan bli et meget kortvarig opphold i 2.div. Tror faktisk dere rykker rett ned. Håper dere holder dere, med tanke på klubbens historie.

 3. At en fra Tønsberg regner Ørn som et middels 3. divisjonslag er i grunn ikke noe rart. Konstruksjonen Tønsberg var i fjor et middels 2. divisjonslag selv om de hadde et av de høyeste budsjettene i divisjonen. I år blir det enda verre da de har mistet mange sentrale spillere.

  Har forstått at Strømmen og Ørn er ganske like som klubber, med lange og gode tradisjoner. Ørn har i over hundre år spilt på et av de tre høyeste nivåene i norsk fotball, og spiller i år for første gang i 3. divisjon. At Tønsberg-folk dømmer dere nord og ned skal dere ikke ta så tungt. De er høye på pære og kun ute etter å kaste dritt om andre.

  Ønsker Strømmen lykke til i 2. divisjon og så satser vi på å møte dere der til neste år. Ør skal nemlig rykke opp i år.

 4. Takker for det. Vi får bare sende lykkeønskningene tilbake til dere i Horten. Når det kommer til Tønsberg-gutta. Fallhøyden kan jo unektelig bli stor. ALT annet en en enkel seier for de når de kommer hit til serieåpning vil tydeligvis være en nedtur for de. Jeg er ikke så sikker på at det skjer. Men, tiden vil vise og det er jo kun de som har noe å bevise.

 5. Tror ikke vi skal legge alt for stor vekt på treningskampene som er spillt til nå, vet at gutta våre får kjørt seg anatgelig mere enn de setter pris på, på treningene.
  Har sett noen av treningskampene og det er periodevis mye bra spill. Litt tamt fra 23,8 meter og inn yil kassa men det kommer!
  Stå på gutter, vi stoler på at dere er i rute!

Legg inn en kommentar