Tønsberg – her kommer vi!

sporveiene.bmpSå nærmer det seg med stormskritt lørdag og avreise til Tønsberg. I skrivende stund er det ca. 30 påmeldte til turen, som er gratis. Det betyr at det fortsatt er plasser igjen i bussen. M.a.o. er det ikke for sent å melde seg på. Vi regner med at det vil tilkomme ytterligere med personer som møter uanmeldt opp på stadion og setter derfor pris på at flest mulig registrerer seg, slik at vi har best mulig oversikt. Kjenner du noen som av en eller annen grunn ikke har tilgang til nettet, men som sikkert skal være med, før de opp.

Bussen forlater Strømmen Stadion klokken 12 presis. Kommer alle klokken 11.56 blir det vanskelig. Møt derfor opp i god tid, slik at dette ikke blir et problem.

Vi regner med at det tar ca. halvannen time å kjøre og ankommer dermed Tønsberg ca. 13.30. I Tønsberg har vi ringt Nye Brygga Restaurant/Pub, Nedre Langg. 32 og meldt vår ankomst. Det er meldt knallvær og vi satser på et par timers sosialt samvær her, før bussen tar oss opp til Tønsberg Gressbane, hvilket er en kjøretur på rundt 5. minutter.

Som du kanskje vet er det ingen meny på bussen. Ta derfor med det du måtte ha behov for av mat (?) og drikke. Det vil være mulig å kjøpe supporter-effekter på bussen for de som måtte ønske det.

Meld deg på hvis du ennå ikke har gjort det. Vet du ikke før i siste liten at du kan bli med møter du opp direkte. Vi skal få plass til alle!

Bussen går hjemover 18.30, hvilket betyr av vi er hjemme ca. klokken 20.00.

Sol, sang, sommer og Strømmen Foppal!

Share

3 tanker om “Tønsberg – her kommer vi!

 1. Vi ska drekka, drekka, drekka, drekka, drekkaaaaaaaaa
  Ja, drekka, drekka, drekka, drekka, drekkaaaaaaa
  Å foppal bli’re å
  Med kjempediger stå
  Men først så ska vi drekka, drekka, drekkkaaaaa

 2. 11’ern mot Tønsberg
  Bent Brattbakken – Fredrik Gilbert, Andre Flesvik, Marius «pokeman» Ulekleiv, Babs Akyniemi – Thomas Melby, Sigurd Dalen, Thomas Kopperud – Nahom Debesay, Tom Øyvind Risanger og Andreas Castilla

Legg inn en kommentar