Strømmen Greyhounds arrangerer julebord

Strømmen Greyhounds avvikler sesongens julebord lørdag 31. januar. I år som i fjor blir middagen servert på Rockwood 2 etg, med middag kl.1800.

Det blir servert Ribbe, Medisterkaker, julepølse og som en selvfølge med poteter, saus og tyttebær. Sammen med dette får du valgfritt: øl/vin/mineralvann. Etter middag blir det servert riskrem. Vi har i år ekstra mange plasser og kan ta imot 50 personer ++.

Klikk her for arrangement og påmelding på Facebook

Etter bespisning blir det levende musikk på stedet, og da snakker vi vedkommende som har laget Strømmenlåta som ble spilt på stadion hver kamp sesongen som nå er avslutta. Det går også rykter om en surprise på musikkfronten denne kvelden, og vi venter i spenning. Fint hvis du kan kle deg nogenlunde pent denne kvelden. Vi har satt prisen til 350,- pr.pers. Dette dekker da opp musikken som kommer i tillegg. Alle som blir med på moroa kan ved å gi fra seg en 200 lapp ved bardisken få 4 halvlitere, som under hjemmekampene. I tillegg har vi redusert pris på iskald Jaeger (dobbel). Kl.2400 må vi ut av lokalet, , men da tar vi bare trappa ned en etasje og river opp jakka, løsner på slipset og tar’n helt ut.

Påmelding skjer ved å sette inn 350,- på vår konto som er: 13102686726 – Skriv ditt navn også så er alt så mye lettere for oss.  Vi har satt frist for påmelding til 10. januar.

Vel møtt
Hilsen Strømmen Greyhounds styret.

Share

Legg inn en kommentar