Sosialt treff lørdag 23. mars

supporterSeriestart rett rundt hjørnet. Lørdag kjører Tribunegruppa dugnad fra klokka 12:00, og du er hjertelig velkommen. Minst like velkommen er du til vår sosiale greie kl 15:30, om du var på dugnad eller ei spiller ingen rolle. Begge deler finner sted på Strømmen Stadion.

Vi håper at det er mange som har mulighet til å komme!

 

Dugnad tribunegruppa fra 12:00  /  Brakka Atrømmen Stadion

sg tifoTribunegruppa kjører dugnad førskommende lørdag 23. mars. Dugnaden starter klokka 12:00. Dette er IKKE en dugnad du står ute i minusgrader og fryser av dine edlere deler. Derimot blir det sy og søm, maling og annen moro innendørs i Brakka. Bli med og ta del i forberedelsene til seriestart!

 

 

Sosialt medlemstreff fra 15:30  /  Klubbhuset, Strømmen Stadion

Har du ikke tid fra klokka tolv så kom gjerne innom senere (fra 15:30) da grillen vil bli fyrt opp og det vil bli være mulig å få kjøpt drikke som gjør at du føler deg glad og lett til sinns.

Vi håper det er mange som har mulighet til å komme! Påskegreier, litt kort varsel, vet det også. Men årets første medlemskveld er altså førstkommende lørdag fra 15:30 på stadion. Uformelt opplegg, en liten quiz er det eneste på programmet. Dette er også en fin anledning til å dele og diskutere tanker/ideer om hvordan vi kan støtte laget best mulig fra tribunen gjennom sesongen. Vi holder på noen timer utover. Ikke noe bestemt klokkeslettd, men holder på lenge nok til at vi rekker å løse et par-tre verdensproblemer samt ringe Erland el Gunnar med startelleveren i premieren mot Sandefjord.

Meld gjerne din ankomst på Facebook:

 

Share

Legg inn en kommentar