Skandale når Strømmen vinner

Strømmen vinner. Ære være dem for det. Ingen får det med seg . Det er klubben sitt problem. Vi kommer tilbake med en fyldig sak…

Share

31 tanker om “Skandale når Strømmen vinner

 1. Klubben har mistet kontakten med supporterne og aldri forstått ordet «supporterkultur». Allereder første hjemmekamp ble det gjort førsøk på å diktere hva som skulle ropes.
  Og nå har man beggynt å kaste ut folk som oppfører seg exelplarisk.
  For et år siden hadde vi klubbens velsignelse på å kaste doruller http://youtu.be/1ywlJ1_JS7s , nå var det plutselig forbudt…..
  Når det gjelder vaktsjefens oppførsel, så er jeg helt målløs (ikke bokstavlig, for jeg har ikke sagt siste ord om det. Kurs i folkeskikk annbefales)

  PS slutt å spille den teite sangen mens vi hyller spillerne (det har også noe med å forstå supporterkuturen)

 2. Bra sagt Janis. Jeg sa til et av vaktmannskapene at jeg gledet meg til fotballsendinga på kvelden, ikke minst med tanke på hva vi ville få se av tribunekulturen. På Strømmen blir man kasta ut for den minste ting. Hva viste dem på fotbalsendinga? Bengalske lys (Fredrikstad), røyking på tribunen (Lerkendal), konfetti i lange baner (Aalesund). Hos oss var dem på plass på tribunen så fort de så en dassrull !!!!!! Men jeg synes det er totalt feil å forlate stadion som en sympati for to som fikk beskjed om å forsvinne. Dette var dagen vi skulle samle «alt og alle». Diskusjonen kan vi gjerne ta på fotballgruppas hjemmesider, for å få Strømmenapparatet til ordet !

 3. Nytt slagord : Sammen skal vi skape sure opplevelser……hahaha nå var jeg morsom.
  Jeg valgte, under tvil, å bli på stadion, men åpnet ikke kjeften etter denne episoden.
  Hovedpoenget mitt er at supporterkultur skal ikke dikteres fra NFF eller SIF , så lenge vi holder oss innenfor det som annses som moralsk og etisk rett og i går var vi laaaaangt unna å tråkke over den grensen.
  Det er tydelig at noen i SIF og NFF har en vanvittig markeringsbehov.
  Så ihverfal ut at hu dama fra NFF var nærmest i ekstase der hun stod og noterte så blekket spruta. Kunne virke som et par av vaktene hadde en liknende opplevelse der de stod å glisa mens de så på oss. Mulig de lot seg hisse opp av mitt fagre ytre

 4. HAHAHAHAHAHAHA Knall bra Janis…Sier seg jo selv at hu ikke hadde fått seg noe å mange år, dama så jo rett og slett farlig ut der a sto som ei oppblåst fjellgjeit og skua utover, mens hennes disippler eller «vaktene» løp som gale for og prøve og imponere dama..Laterlig vøtt,heretter holder jeg total kjeft på stadion, nå hadde vi enderlig begyntog få til noe med gutter og jenter i 20 25 års alderen som syntes det var dødskult og være med, også skjer detta… Ikke kom her og si at ikke dassrulla også varnoe av årsaken, for da kan jeg begynne og navngi fler som gikk av hengslende da dem så rulla.. åssen kan det være mulig og diskutere på klubbens sider??? jeg la ut en link i stad (2 ganger) fra løvham kampen for og ilustrere den ble fjerna omtrent like fort som jeg la den ut, og på spørsmælet jeg skrev på veggen etter det var. hvorfor ble linken fjerna? vips så var det fjerna også gitt.. håpløst da vøtt.. gå i dere sjæl a strømmen og innrøm at her tok det ALT over folkeskikken av.. herette er undertegnede taus som en østers, røykfri og klink edru på strømmen sine kamper, om jeg i det hele tatt gidder og gå

 5. Sjokkert over hva jeg så av oppførsel fra offisielt hold. Vanligvis er det supportere som utviser aggresiv oppførsel. Her var det vaktene! Vil berømme supporterene som faktisk holdt hodet kaldt. Mange av de som var mest sinte valgte klokelig å forlate arenaen, fremfor å la det utarte. Synd for stemingen at det ble sånn.

 6. Latterlig er det,MEN..det er NFF som skal ha kritikken og ikke Strømmen IF! NFF står for reglene (som er helt håpløse) og klubben MÅ følge disse for ikke å få irettesettelser! Så når folk blir kastet ut for diverse ting så er det IKKE klubben sin vilje men NFF,anført av ei ufyselig dame som sto oppe på vip’en/pressetribunen og passa på! Det som alle vet er at Strømmen Stadion og alle andre Stadionanlegg i Norge er alkoholfrie..så når noen blir kasta ut for å drikke på tribunen så er det helt berettighet! Jeg mener kritikken bør rettes mot NFF og IKKE Strømmen IF!

 7. som er «utsendt» av NFF! Jeg er HELT uenig med deg angående den meninga du kommer med angående at klubben aldri har godtatt supporterkulturen janis!

 8. Nei denne vakta hadde klubbens tøy og logo
  Klubben godtar suporterkultur så lenge dem har taktstokken

 9. Har lagt munnkurv på meg selv ett par dager, da jeg fant det fordelaktig å la temperamentet mitt kjøle seg litt ned før jeg tok bladet fra munnen. Nå har jeg kjølnet noe iallefall…

  Cut to the chase:

  Jeg er oppriktig sjokkert over måten klubben velger å behandle supportene sine på.

  Jeg hadde for første gang med meg kona på Strømmen stadion på mandag, og hun ble kontant dyttet ned på raden under av en frådende vakt på jakt etter dassruller- disse vaktene får jo de gamle vaktene fra Disco World på -80 og -90 tallet til å ligne på søte kattunger.

  Og dassruller da gitt! Det var faktisk nytt for meg at dette plutselig har blitt så skummelt og ulovlig? Hvis dette var så farlig, burde det ha vært en relativt smal sak å luke ut i døra?
  Når det er sagt så fikk vi levert de fra oss etterhvert, da vaktenes frentiske knuffing etterhvert bredte seg langt nok inn i mengden.

  Patrick, på den lille stunden jeg var på stadion før jeg fikk nok og gikk, så jeg EN ølboks, og den var tom- da ovenfor nevnte vakt så denne fikk han ett nytt raserianfall, og valgte å kaste ut nærmeste mann fordi han hadde fyrt opp en sigarett!
  Han presterte til og med å si, «ja da lager vi ett eksempel av deg nå, UT!»

  Jeg er enig i at NFF er de som legger lovene her, men det er faktisk klubbens ansvar å håndheve de innenfor fornuftighetens grenser, og vi ligger her nå langt over ett skjærinspunkt av hva jeg anser som fornuftig. Er vi tjent med å tilhøre toppfotballen hvis man må behandle sine egne supportere sånn?

  Vi er en håndfull som har reist land og strand rundt med Strømmen siden 80-tallet faktisk, og jeg har aldrig blitt møtt på samme måte UANSETT hvor vi har vært i landet.

  De siste 2-3 årene har det vært en sutring fra klubbens side (både spillere og ledelse) om at det ikke er flere folk å ser på, jeg må si at klubben har en merkelig approach for å bedre dette!
  Mange av oss har faktisk lagt ned ganske masse jobb for å få folk til å komme på kampene, og dette er takken? Makan!

  «takk» for at fotballens festdag ble ødelagt for meg!

 10. Jeg var ikke der, men synes det er merklig at ingen i ledelsen har kommentert et ord. Samt hvis det er som Aarnes Jr. skriver at inlegg blir slettet på siden til klubben. Begynner det å lukte litt.

 11. Merkelig at ikke halvparten av Ham Kam supportene ikke ble kasta ut, for dem både røyka og drakk med begge arma. Og gå på sine egene først er jo et sjakk trekk for fremtiden. Jeg så ikke EN strømmen supporter som drakk på stadion, men vakter som fløy rundt,dytta og kava i arma som gaaaaale harabikkjer i full los på jakt etter dassruller, det!! så jeg.. Syntes det er rart at ingen fra klubben har hvert inne og komentert sin uskyld i denne saken om de har så reint mjøl i påsan. Er enig i det Patrik at NFF har sine regler og at det er klubben sitt ansvar og hånd heve dette, men det får da være grenser til måten og reagere på, hadde detta hvert gjort på en noe mer diplomatisk måte så er jeg sikker på at det hadde løst seg og vi hadde fått beste publikumstrøkke på stadion de siste 5 åra.. Nei STRØMMEN IF vi forlanger en unskyldning, på vegne av (ikke alle) men på enkeltes lite profersjonelle måte og håntere dete på. Takk gud for at ingen tok igjen, Men det er vell som stigern sier her at når Edmund,Arne OG Tobben, gammle dørvaktene på discoworld på 80-90 tallet så ut som kattunger i forhold var det vell ingen som turte

 12. Først: Jeg syns dere har gjort en fantastisk jobb med å øke supporterne, all ære for det! Dere fikk jo til og med bra omtale i RB i dag 🙂
  Jeg er ikke i styret lenger, og ikke arrangementsansvarlig heller (selv om jeg hjelper til litt).
  Jeg så ikke disse situasjonene, men vil bare komme med noen kommentarer. Alkohol inne på stadion er HELT ulovlig, og det vet alle.
  Med delegaten stående og se på, og når man da vet at det blir påpekt i hennes rapport så er det veldig unødvendig. Disse delegatene er ganske ulike ift hva de fokuserer på, men regler og sikkerhet er nøye.
  Dette er vel ikke et forum for å diskutere alle detaljer og personer, men at en del involverte folk bør snakke sammen her er vel klart.

 13. Altså, dette er en skandale.
  Jeg er ikke en del av supporterne, jeg hadde ikke vært på noen pub, var 100% edru, stod litt unna, men så hva som skjedde.
  Med mange barn, noen eldre, og 50 meter unna kanskje dritings HamKam supportere, må man bruke hodet som sikkerhetsvakt. Jeg så EN tom ølboks, jeg så ingen som røyket, eller drakk alkohol. Til og med Dagfinn Høybråten mener dette er å gå for langt, samt å framprovosere farlige situasjoner
  De gamle vaktene på Golden House var nesten ikke værre.

  Et par av vaktene dyttet og knuffet, de skapte farlige
  situasjoner. Takk for at supporterne valgte å forlate stadion, dette kunne eskalert i noe som var MYE, MYE værre.

  Hva i all hverden har med saken å gjøre at ei dame fra NFF står med ei notisblokk høyt der oppe. Vi er ikke Øst Tyskland, hun har ikke fasiten der og da på hvordan man skal håndtere sikkerhet. Når til og med Per Nygren kommer for å kjefte og smelle er det blitt det glade vannvidd

  Jeg er ikke enig i alt supporterne roper og sier, heller ikke stolt over alt. Men vi trenger supportere.
  Hvorfor ble det f eks veldig stille da mange fra den harde kjernen valgte å forlate stadion ?
  Spesielt den ene vakta som var overivrig, må få takk for innsatsen for alltid på Strømmen Stadion. Ikke alle kan ha slike jobber. Han kan komme tilbake som tilskuer, men det å være vakt på en fotballkamp har han ikke kompetanse til.
  Vi som har gått på stadion i over 40 år gremmes. Klubben, med Per Nygren, må komme med en unnskyldning ovenfor supporterne,
  hvis ikke vil denne 16 mai 2011, stå som skamplett i Klubbens 100 årige historie

 14. Bra skrevet Strømmen mann. Kristin, ALLE vet at det ikke er lov å drikke på stadion, selv har jeg aldri gjort det og kommer ikke til og gjøre det heller, ikke så jeg noen som drakk. Det, det her handler om er klubbens håntering av våre dassruller og røyking…Rart alle så det som «INGEN»i klubben så.

 15. Jeg beklager ordbruken i et av mine innlegg, men jeg var så sint at jeg holdt på å sprekke.
  Nå er jeg bare sint.
  For jeg blir det når jeg ser folk bli urettferdig behandlet !
  Uansett hva raporten fra NFF sier, så unskylder det ikke vaktenes vodlige framferd.

  PS
  Hu dama fra NFF minnet meg veldig om Helga Geerhart (Allo allo) i uniformen.

  Ja woll Herr Flick !

 16. Takk Kristin, for innsatsen i klubben. Godt at noen fra klubben er villig til å kommentere denne saken.

  Når det gjelder innsatsen fra RB’s utsendte så leverer jo vedkommende som vanlig slett arbeid. Mulig journalisten ble med flertallet av Greyhounds på pub’n etter 20 spilte minutter, men for de som var på stadion hele kampen er det vel liten tvil om, at det er svært lenge siden det har vært så stille der.

  Riktig nok har supporter massen økt noe, unge lovende supportere, synd at det da ikke er plass til gamlekara. Personlig synes jeg vi trenger fler supportere, men hvis klubben ønsker å holde massen lavest mulig slik at klubbens kvasipoliti har full kontroll, så er det vel naturlig at de unge må få slippe til.

  Når det gjelder alkoholkonsum på stadion, bruk sportsflaske eller Villaflaske (Villa Farris, for den eldre garde). For de som drakk rett av boksen, så er det sikkert ledige plasser i Mongoberget, SORRY! (OBS! det er ikke en vanntett plan å bruke sportflaske e.l., ikke godt å si hvor langt kvasipolitiet er villig til å gå).

  Når det også nevnes at delegatene i NFF fokuserer på sikkerhet, så er nok dette riktig. Nå er det vel liten tvil om at det var klubbens vakter som var provokatørene og de eneste som satte sikkerheten på spill. Anbefaler derfor NFF om statuere et eksempel å gi klubben klekkelig bot, slik at klubben tar grep for å unngå å utsette publikum for fare i fremtidige kamper.

  Og til sist; til kvasipolitiet som tråkket meg på støv’rn, neste gang vender jeg neppe den andre støv’rn til.

 17. Som delvis fotograf på flere steder rundt banen, hørte jeg Strømmensupportene bedre enn HamKam-folkene, syns det var veldig hyggelig.
  Vil også opplyse at INGEN typer flasker er tillatt å ta med inn. Det er jo derfor vi selger krus med brus, og ikke flasker. Ikke fordi det er enklere for klubben, men fordi reglene sier det. Så å oppfordre til ‘Villa Farris’ er ikke å anbefale.

 18. «Strømmen IF har registrert debatten i kjølvannet av kampen mot HamKam 16. mai. Klubben vil komme med en uttalelse når rapporten fra NFF-delegaten foreligger.»

  Dette var et sitat fra klubben sine Facebooksider.

  Dette forteller meg at saken allerede nå er oppe og avgjort. Det vil bli null selvransakelse og alle grå hunder vil sitte igjen med svarte-per. Utviklingen her er ikke bra…..

 19. Interassant vinkling, «hørte Strømmen supporterne bedre enn HamKam-folkene». Hvis målet er at våre supportere skal være mindre dårlig enn bortesupportene, vel da trenger vel noen av oss ikke å stemme i før lyden på andre siden av tribunen blir høyere. Vi får i hvertfall håpe at målsetningen ute på banen er å være best, og ikke være mindre dårlig enn andre lag.

  Når det gjelder ‘Villa Farris’, det var absolutt ikke ment som oppfordring til å ‘drikke’ på tribunen. Dette er ikke tillatt, og det er noe alle vet.

 20. Latterlig! Når strømmen vinner kamper så er det HELT tyst og med en gang det skjer noe negativt så skal alle henge seg på!

 21. Er vel gjerne sånn det er Patrick, blir man utsatt for overtramp åpner man gjerne kjeften litt mer enn når man er fornøyd. Spesielt latterlig vil jeg vel neppe kalle noe av dette.

  Må si jeg deler RF’s bekymring om at klubben allerede har konkludert her, kan ikke skjønne at det ikke går an å ta selvkritikk uten å måtte lene seg på en rapport fra NFF.

  Når det er sagt, er jeg litt spent på denne rapporten selv- håper den blir gjort tilgjengelig for massene (eller subben hvis du spør deler av vaktkorpset til SIF).

 22. Strømmen IF må vell ha gjort seg opp en mening her?? ser andre folk her som var helt utenforstående hva de skriver.. kan da ikke være så forferdelig vanskerlig ..Har ALDRI fokusert på det negative i SIF samenheng Patrick, heller stikk motsatt.. Tenker på de nye suporterne som vi hadde fått med oss på kamp, er det dette inntrykket dem skal sitte igjen med.. Flaut for oss som bruker utrolig mye tid og krefter på og få sparket i gang en suporter kultur på Strømmen..

 23. Ettersom jeg ikke tror noen av de som har skrevet over her juuger. De er heller ikke noen som ypper til bråk. Bør det komme en offesiell beklagelse fra klubben samt gratis inngang på neste kamp til de berørte.

  Jeg var og så kampen mot Ranheim, reagerte på måten man spør om å få se billetten når man skal inn på tribunen. Kundeservice er viktig i ALLE yrker.

 24. Er enig i at han vakta som var på jakt etter alt som var av dasspapir var veldig i overkant..Mn tviler på at Strømmen IF har sagt til han at han skulle lage kvalm og være idiot! håper klubben setter opp et møte så alle får forklart seg og alle kan bli hørt! Ingen av partene tjener noe på den situasjonen som er nå!

 25. Enig med Patric. Jeg tror ikke vi kommer noe særlig lengre her på forumet nå. Det er vel bedre at vi snakker sammen før neste hjemmekamp. For å vente til NFF har kommet med en uttalelse, kan vel i beste fall oppfattes som passivt av klubben. Har vel ikke helt trua på en «hurtigarbeidende komite» fra NFF sin side…

 26. Det var ikke barre en vakt som gikk bananas der. Tror heller ikke Strømmen if har bedt dem oppføre seg slik, men det er da for faen Strømmen if sitt ansvar at vaktene ikke går over alle støvleskaft også??Ergo da , så bør dem faen meg være voksne nok til og legge seg flate på vegne av vaktmannskapet… men nå gidder jeg ikke komentere mer på denna linken for det går tydligvis ikke inn…

 27. Veldig trist mot det jeg kaller nasjonaldagen for fotball. Vi som har jobbet så hardt mot denne kampen for å få tak i tilskuere, og får dette rett i trynet. Strømmen er et fantastisk lag å se på, følelsene vi sitter igjen med etter kampen er bare å bli tråkka på. Styret må ta dette alvorlig.

 28. Fnyser av SIF her, Hvem i helvete er det som går ut 14 dager før kampen både på FB og i RB og ja over alt og sier at vi skal komme og støtte laget vårt på Fotballens nasjonaldag og ha det gøy. Også blir vi kasta ut når en dassrull blir kasta på banen og noen tar seg en Røyk, greit ikke lov og røyke der, Men såppas skal en Kamp tåle. Og ihvertfall vaktene. Tror de vaktene ikke har vært på en Enga kamp eller på en tippeliga kamp NEVER. Der fyrers det opp med alt mulig uten at det får noen konsikvenser. Helt Utrolig, Miniklanen på Ullevål er det mer fart i jo og dem er mye råere i utalesene sine. Også skal vi liksom bli bortvist fra Strømmenstadion av være egene. Latterlig, Ja dette blir det folksomt av på kampene fremover , hvis det fortsetter sånn.

Legg inn en kommentar