114 tanker om “Diskusjonsfora frem til seriestart

 1. Nå var vel ikke dette snakk om å spare penger da Norrøna. Snarere at Dagbladet (eller noen andre) sin papirutgave sjelden står på min handleliste…. Foretrekker Dante….

 2. Kan vi ikke prøve å bli med på dette da?
  Dersom vi klarer å få med mange nok kan vi kanskje vinne noen kroner som kan tilfalle Greyhounds som et bidrag til å holde aktivitetsnivået oppe.
  I 2007 havnet SIF på 4 plass i denne konkuransen

  Syntes forøvrig også at Greyhounds gjør en kjempejobb, men er det mulig å sette igang med en medlemsverving? (Medlemsavgift kr 100 feks)
  Kanskje klubben kan bli med på et eller annet i den forbindelse? (1 gratis adgang for nye medlemmer feks)

  NM i fotballquiz 2008 30. mars – 31. oktober
  Nok en gang inviterer Fotballquiz.com til NM i fotballquiz. Som vanlig starter konkurransen samtidig med at Eliteserien i fotball sparkes i gang.
  I år vil det bli pengepremier. Hvor mye vil være avhengig av aktiviteten i konkurransen.
  I perioden frem til oppstart vil det bli forandringer slik at alt er klart nå poengene skal begynne å telle.

  ALLE MÅ REGISTRERE SEG PÅ NYTT FØR DE KAN DELTA I NM!
  http://www.fotballquiz.com/nmquiz/index.php?feil=2

 3. Meldt deg på busstur? Ikke? I så fall er det på høy tid. Bli med å se Petter`n leke med Østsiden-backene. Siggen sette en straffe i serieåpningen…Årets første utepils på brygga i Fr.stad.. Er så masse gode grunner at jeg bare stopper her og nå…

 4. Meldt meg på nå Halvis… Startet tørrtreningen med 0 poeng…..Hva om en legger ut fasiten – for så at vi andre kan logge oss inn og legge inn svarene? Da må vel klubben vinne hele dritten?

 5. 0 poeng er ikke så mye.
  Det er tidsbegrensning så du må svare raskt og du har ikke tid til å lete etter rett svar på nettet (om du svarer får du om ikke annet tidspoeng)
  Det er forskjellige spm til alle så noen fasit er ikke tilgjengelig.

  stå på !

 6. For en deilig søndag!!! Stabæk gruser Lillestrøm – som nå ligger der de skal, i bånn! På toppen av det driter burkanarifansen seg totalt ut! JO, det er sant, livet er morsommere for oss som hater LSK. Ses i Adecco`n neste år suckers!!!

 7. Tilbaketråkk: poker d assi

 8. Tilbaketråkk: bien jouer poker

 9. Tilbaketråkk: caribbean stud poker stud poker

 10. Tilbaketråkk: jeux de noel

 11. Tilbaketråkk: download info personal remember ringtones sprint download info personal remember ringtones download info personal remember ringtones software

Legg inn en kommentar