7. Serierunde: KFUM-Strømmen lørdag 30. mai 16:00

a1KFUM Oslo, Kristelig Forening Unge Menn eller Kåffa i dagligtalen er vår neste motstander i serien.  Hvor mange av dagens spillere som er på lag med Jesus, vites ikke. Men vi kan opplyse om at den vandrende dildoen Henning Berg tidligere har spilt for klubben.

KFUM Kameratene ble stiftet 1/1 1939 av en kameratgjeng i Oslo.          KFUM holdt lenge til i Oslo sentrum, men flyttet tidlig på 1970-tallet til Ekeberg-området. Den flyttingen markerte starten på det store barne -og ungdomsarbeidet som Kåffa er kjent for.
KFUM spilte i den gamle 3.divisjonen (nåværende 2.div) i 1984 og 1986. Klubben rykket opp til det samme nivået da de i kvalifiseringen slo Høland 3-1 på bortebane etter å ha spilt uavgjort 1-1 hjemme i den første kampen.

I tillegg var klubben i 3.runde i NM i 1984 etter å ha slått ut Eik fra Tønsberg i 2.runde som da ledet Tippeligaen.

Kåffa ligger på 4 plass 2 poeng bak Strømmen, så dette er en toppkamp. Er spent på hvordan onsdagens cupkamp sitter i beina på gutta, eller i hodet for den saks skyld.  Men denne kampen er viktig gutter, tre poeng her så er vi tilbake på sporet igjen.

Klubben har fått nylig fått ny hjemmebane, KFUM Arena heter den. Med andre ord har de flyttet fra Ekeberg bane 7 og tvers over veien hvor det tidligere var tivoli under Norway Cup. Tilskuerrekorden er på 825 fra fjorårets cupkamp mot Strømsgodset.

Dette er første gangen KFUM og Strømmen møtes i en obligatorisk fotballkamp.

Share

8 tanker om “7. Serierunde: KFUM-Strømmen lørdag 30. mai 16:00

  1. Jeg har litt plikttjenster, som medfører b.l.a Frognerparken i morgen. Satser på å dra rett opp til kampen derfra. Regner dog med at bilen jeg ankommer med forsvinner like fort som den kommer…Andre som skal på Ekeberg og evt. har plass til en xtra sjel hjem igjen?

  2. Artig er vel å ta i… Med den sjarmen, «alltid ett smil på lur…..», passer Berg som hånd i hanske hos LSK. Hadde det ennå vært Søgård som hadde dratt et slikt stunt så hadde jeg skjønt det, han fikk tross alt pepper så det holdt, men Berg….? Vi gjorde vel en god innsats da. Apropos: En av gutta kom rett før pause. Sa han hørte Strømmensanger fra Strømsveien, og han entret stadion fra 3B-sia! Takk for plassen som herved er reservert Beinern!

  3. Utrolig sterkt av gutta og ta hjem det her etter 120 minutter mot sumpspurva!! Dette viser at vi er et topplag i år!!

    HERLIG!!!!!!

  4. Tabelltopp! Dette var uberdeilig. Satt og pratet i pausen om sannsynlige slitne bein osv. og at vi skulle være fornøyd hvis vi fikk med ett poeng. Gutta går ut og banker inn 5 goaler på 5 sjanser. Deilig!

Legg inn en kommentar