Rykter & Fakts

– Tidligere Strømmenspiller Eirik Hesla er å se på TV i tv-serien «Sykehuset». Eirik jobber som amnestesielege ved Ahus.
– Tidligere Strømmen 2-spiller Patrick Nygren spiller nå i Sørumsand. Jeg sier bare en ting: Nå er det Sørumsand`s tur til å ha han.
– Bent Brattbakken, tidl. Strømmenkeeper (dvs i fjor) er som kjent gått til Lørenskog. Lørenskog har også hentet tidligere Vålerengakeeper Magnus Hjulstad. Da er det bare for Bent å finne seg en plass på benken.
– Fredrik Gilbert har lagt opp!!
– Tidligere trener for Strømmen, Joar Hoff, har vært på noen treningskamper i vinter. Bra du følger med i Strømmen IF Joar.
– Tidligere a-lagsspilller i Strømmen IF, Knut Aga Jr., er i år trener for vår avdelingskollega Lørenskog.
– «Sviker`n» Martin Eid spiller for Skjetten etter å ha trent litt med Strømmen i fjor, for da å finne ut at på a-laget kommer jeg ikke..
– Hvor er det blitt av Rune Hareton i Strømmen-miljøet?
– Tidligere Strømmenspiller Thomas Berntsen trener som kjent Kongsvinger i år også.
– Tidligere Strømmespiller Fred «Playboy» Ekberg er fortsatt i Blaker.
– Ny speaker på Stadion under a-lagets hjemmekamper er Magnus Nygren. Det har vel de fleste fått med seg i.o.m at Nygren var speaker på slutten av fjorårssesongen. Den tidligere speaker`n, Magne Wold, fikk vel sparken etter mye bullshit og høyballer i mikrofonen. Ett hint til Magnus Nygren; Si gult kort og ikke advarsel. Det er ikke håndball skjønner du, selv om du digger det.
– Magnus Nygren er forøvrig en lovende dommer i Strømmen.
– Jeg, Børchan, (å ikke han igjen!) er observert på Barista Cafe på lørdagsformiddagen med noe brunt i glasset!! Når jeg blir konfrontert med påstanden sier jeg bare; God salat og til 53,- kroner. Svar avgitt. Ja, anbefales.
– Tippeavisen «TIPS» spår at Strømmen rykker ned. Så feil kan man ta…
– Tidligere Strømmenspiller Espen Haug skal trene Drøbak/Frogn i år. Når kommer`u tilbake hit`a Espen?
– Fredrik Mosengen har nå offisielt lagt opp som fotballspiller i Strømmen. Han er nå «kommentator» på Smelteriet Pub på Storsenteret når Man. Utd. spiller kamper på TV`n.
– «Gisse» skal visstnok også være observert på overnevnte sted. Kan det ha noe med at det henger en Leeds-drakt i taket!!??
– Rexx, utestedet som drives der Baråtti var, har åpnet. Disco for fjortiser blir det visstnok fremover.
– Når skal Musikkbukken åpne igjen? Jeg bare spør, for det er jo gud hjelpe meg ingen steder å gå ut på i Strømmen nå om dagen. Særdeles trist.
– Webmaster for Strømmen IF, Janis Bastakis har tatt over mikrofonen ette at vokalist Roy Botten har sluttet i bandet Going Ape. Spellemannspris neste Janis? Samme mann går forøvrig rundt med gult og svart skjerf om dagen (!!!!). AEK Athen er visst også et fotballag, puh!
– Tidligere Strømmenspiller Espen Olsen inngikk i en byttehandel mellom Start og Stabæk. Espen til Start og Adnan (eller hva han heter) motsatt vei. Kom deg for faen hjem til Strømmen, slik Petter`n gjorde!
– Tidligere Strømmenspiller Bjørn Viljugrein er kaptein på det norske Futsal landslaget.
– Team Strømmens Juliane Olstad skal visstnok være gravid. Gravør er ifølge ryktene (kilde R.B.) en måsadott ved navn Lars Bergan Foss.
– Strømmen`s a-lag spiller i Adidasdrakter i år. Over og ut med Hummel.
– Thomas Kopperud og damelandslaget og Team Strømmenspiller Lene Storløkken skal visstnok ha flyttet sammen.
– Martha Kaufmann, også hun Team Strømmen og damelandslaget, har skjønt det at det er «bare kjempegutter på Strømmen». Nå sies det at hun og a-stallens Thomas Melby har flyttet sammen.
– Sigurd Dalen skal ifølge ryktene være sammen med Hilde Hansen på Team Strømmen. Sigurd var forøvrig på Frokost-TV her om dagen angående brannvarslere. Har er visstnok teknisk sjef innen brannvesenet i Oslo.
– Jeg, Børchan, er som kjent observert i Lillestrøm stadig vekk. På spørsmålet; Hva faen gjør du her?, sier jeg kort at «det nytter ikke å værra edru nere på måsan».
– Jeg skal innenfor visse kretser være en jævel til å lage quizzaftener på fredager rundt 21-tiden.
– Stemmer det at Tresko-Jens har fått så modelljobbing etter bildene i Romerikes Blad at han ikke har tid til å se Strømmen`s kamper mere? Jens er visstnok sist observert i Fetsund (!!!!) med noen bikere!! Er`e mulig?
– Ryktene sier også at Greyhounds-gutt Hans Kristian Skøyen har vendt tommelen ned for Tigerstaden og flyttet «nærmere» Strømmen. (Du kommer deg, du kommer deg. Neste gang du flytter så….)
– Loffen er til stadighet observert på Strømmentreningene. Har kjærringa di fått seg elsker, slik at du må holde deg borte hjemmefra? (Det er jo som kjent at Loffen har det kun i kjeften)
– Det beste som er i Lillestrøm er : skiltet som viser veien til Strømmen.
– Å spille med gule og svarte fotballsko burde forbys i Strømmen. Det gjør en av våre forsvarsspillere. Skandale kaller man det.
– Å se Eirik Jansen trene med Lillestrømutstyr gjør undertegnende kvalm.
– I følge Blaker`n så syklet han så fort inne på treningsstudio at han var redd alarmen ville gå…
– Når Strømmen trente på SATS var det selvfølgelig i følge Blaker`n ikke nok vekter til han. Men han har påpekt at det er blitt bedre etter at laget nå trener på Condis.
– Tre Strømmenspillere og tre Skeidsspillere måtte avlegge dopingtest etter treningskampen mellom lagene før påske. Når kan vi puste lettet ut spør jeg?
– I følge Blaker`n måtte han skaffe seg hjelm etter at han scoret et mål i «fjøshallen» tidligere i vinter mot Lillestrøm 2. I følge han selv gikk han så høyt opp i lufta at han var redd han skulle skalle i taket. At vi slo måsatrolla er jo en selvfølgelighet.
– Petter Larsen Brakk armen tidligere i år, men ventes klar til seriestart. Han trener alternativt.
– Trond Olsen har vært skadd en tid p.g.a. ribbensbrudd.
– Blaker`n sliter med strekk på fremsiden av låret denne gang. Vi venter bare på når strekken kommer på baksiden av begge lår, slik det gjorde forrige periode han var i Strømmen. Det så ut som han hadde driti full buksa da han prøvde å gå av banen slik mange vil huske. I tillegg klager`n over vond lysk, det ække måte på. Noe gæli er det alltid der i gården.
– Det har vært stille med «suttring» fra Espen Søgård om dagen. Men bare vent til serien er godt igang, for da er han i gang.. Stakkars fetsokningen som ikke kommer på laget!
– Tidligere Strømmenspiller Hjalmar Johansen har sluttet i Sarpsborg Fotballklubb Sparta.
– Mye kult stoff fra good old days i Strømmen er samlet i en bok som heter «Fra Kaka til Carew». Anbefales selvfølgelig når det er bilde av Loffen ved Strømmenskiltet i Sagdalen. Underteksten lyder slik: «Her går grensa». Eneste feilen med boka er at det står mye om «måsadottlaget».
– Tidligere Strømmenspillere Hans Kristian Tvedte og Espen Hoff trener guttelaget til Skjetten!!!
– Petter Myhre tok ut sitt drømmelag i Dagbladet like før påske. Ikke mindre enn 9 tidligere Strømmenspillere på laget, inkludert seg selv. Med kommentarer under hver spiller var det underholdende lesning. Hvem som sto i mål? Jo, ingen ringere enn Roger Haugen selvfølgelig.
– Tom «Stappmett» Nordlie skal visstnok, ifølge ryktene, slanke seg til seriestarten for 40. gang. «Stappmett» var forøvrig på «Klassefesten» på NRK i mars. Godt det finnes andre tv-kanaler å se på sier jeg.
– Tidligere Strømmenspiller Jean Oscar Guei er nå å finne i Aurskog/Finstadbru.
– Kan også opplyse at det er satt opp varmeelementer over krakken ved den gamle inngangen til klubbhuset.
– Team Strømmen skal i år spille sine hjemmekamper i «fjøshallen» ved Skedsmohallen. Lykke til jenter, men undertegnede og mange med han kommer ikke til å sette sine bein inni den hallen nei. Far og datter Mathisen samarbeider bra leser vi om dagen i RB!! Henholdsvis Lillestrøm SK og Team Strømmen.

Det var alt for denne gangen. Det kommer mer senere, så vær ikke trygg.

Share

9 tanker om “Rykter & Fakts

  1. Det heter advarsel. Assistentdommer, målspark, hjørnespark og målvakt også – det er bare det at ingen bruker de betegnelsene.

  2. Lillestrøm Sportsklubb (v/ styret) synker stadig dypere. Først tvinger de ut Pål Strand som har vært lojal mot og gitt alt for klubben i nesten ti år. Nå utestenger de ca 100 av sine egne supportere, noen på livstid og andre på ubestemt tid. All mulig sympati til de utestengte. Honnør til styret som gjør sitt ytterste for å ødelegge LSK innenfra.

Legg inn en kommentar