Puljeoppsettet er klart

Raufoss/Sparta Sarsborg (ned)
Egentlig rykket Sparta ned til 2. div. Men, Raufoss har ikke fått profflisens grunnet for liten fremdrift i stadionutviklingen. Raufoss har vel en anke inne og saken er følgelig ikke avgjort ennå.

Manglerud Star
Kjært barn har mange navn. M/S/Oslo Øst. Laget rykket ned fra Addecco for ett år siden og klarte ikke å spille seg opp igjen på første forsøk, selv om gjengen fra Østensjø-området vel hang med nesten helt inn.

Drøbak/Frogn
Laget fra nissebyen (utrolig nok hevder de det…) var et topplag i sesongen som nettopp er ferdig. Her spiller vel en og annen tidligere strømling. Strømmen spilte kvalik mot Drøbak/Frogn for opprykk til eliteserien for 17 år siden. Ingen av de rykket opp, det gjorde nemlig Ham-Kam.

Follo
Som M/S en paraplyklubb med rimelig fersk erfaring fra Adeccoligaen. Havnet vel litt over midten i sesongen som gikk og var vel med det aldri helt oppe i opprykksstriden. Slo vel et vårsvakt Ull/Kisa knapt i cupen ifjor.

Strømmen
Opprykksfavorittene

Stabæk 2
En samling spillere som ennå ikke har råd til de feteste pannebåndene.

Lørenskog
Trenger vel egentlig ikke noen nærmere presentasjon. Var nære opprykk i sesongen som gikk, men det sa vel også mye om avdelingen deres. Trenes av Aga Jr. Mostuen spiller vel hos oss neste år?

Fredrikstad 2
Kjenner vi fra årets sesong.

Sprint/Jeløy
Et intetsigende lag. Hverken med i toppen eller i bånn (før i denne sesongen?). Vi slo de ut av cupen for 3 år siden.

Mjøndalen
Hadde et imponerende comeback i 2. divisjon. Var vel ett poeng unna å cruise rett igjenom divisjonen. Samme avdeling som Lørenskog var i.

Åmot
Kjempet helt i toppen til et godt stykke ut i sesongen. Raknet etterhvert. Tror disse hører til på Hedmark, men er ikke sikker. Lukter ikke fotballkultur…

Østsiden (opp)
Drillos gamle klubb fra Fredrikstad. Mye historie, men den er eldgammel. Vi får se om noen lokale helter prioriterer disse fremfor FFK2.

Strømsgodset 2 (opp)
Som med alle 2. lag. Her kan du møte hva som helst. Kovacs banket inn 5 goaler i den ene kvalik.matchen.

Valdres FK (opp)
Med tilholdssted i Fagernes. Tapte 1-3 hjemme for Ham-Kam i første kvalik.kamp. Hockeyfolket trodde med det at alt var avgjort og stilte vel med bare tull i kamp 2. Det skulle de ikke gjort. Valdres vant 4-1 på Briskeby….

Konklusjon
Dette ser ut til å være en meget sterk pulje. Sportslig blir dette en utfordring. Reisemessig er det helt genialt. Det finnes ikke en kamp du ikke kan se grunnet reisevei.

Share

Legg inn en kommentar