Petter Myhre`s STØRSTE ønske….

I dagens RB er det et intervju med Petter i forbindelse med fotball-EM. Han får spørsmålet; Hvis han var herre over romeriksfotballen for en dag, hva ville han gjort?

Han gir følgendene svar; Jeg ville fått moderklubben min, Strømmen, oppover i divisjonssystemet. Enten Adeccoligaen eller Tippeligaen. Han svarer noe mer utfyllende, men vi tar med det som betyr mest.

Petter får også spørsmålet om hva som var toppkampen i karrieren hans, hvor Petter trekker fram cupkampen mot Vålerenga i -92.

Er dette en vi kan spørre litt om hjelp hvis det butter??????

Les intervjuet fra RB her

Share

15 tanker om “Petter Myhre`s STØRSTE ønske….

 1. Petter er en fiiin fyr 🙂
  Kanskje han kjenner noen lynraske, tekniske angrepsspillere som han kan tipse klubben i sitt hjerte om 🙂

 2. Hvis det butter? Kjære Mozart, nest siste plass, 2 bortekamper på rappen og nå etterhvert mer enn 1. poeng opp til sikker plass betyr at det butter nå…..

 3. Ja, jeg mener vel at det butter. Men sist jeg sjekka, var ikke jeg i styret til Strømmen IF. Heldigvis, tror nok jeg.
  Men tror Petter er villig til å hjelpe.

 4. Skjønte det:-) Poenget ditt er godt, så får vi se om styret ser utover egne rekker hvis motgangen fortsetter.

 5. Okay? Han var også å så kampen på Rolvsrud, men det er jo ikke helt unaturlig det. Thomas Berntsen har uansett et stort hjerte for Strømmen. Var vel han som dro igang «innsamlingskamp» for Strømmen da klubben slet med stor gjeld for noen år tilbake også. Noen som vet om det ligger mer bak at Berntsen har begynt å vanke på stadion igjen? Uansett en bra mann!

 6. Håper at alle med hjerte i Strømmen, vil bidra på sin måte. For absolut alt hjelper.

 7. Ryktene sier at Kjetil Rydje og Thomas Berntsen er i kontakt for at Thomas skal hjelpe til litt med å få Strømmen på rett kjøl. Mr. Berntsen er ofte å se på stadioen. Samt at det kommer SMS i fra Thomas til Kjetil. Hvis det hjelper. Så sier vi velkommen

 8. Javel? Og på spillerfronten. Hva skjer? Finn en goalgetter og jeg skal bet……nei det kan jeg ikke ! Men en spiss er et ønske. Har ikke hatt dette siden Tore Kallstad herjet. Begynner å bli noen år nå. Men det går rykter om både det ene og det andre. Laptopen må nok med på årets ferie. Og hvem skal til Modum?

 9. Hørte i fra sikrw kilder at Mato ikke ville spille på Strømmen. Men det må da finnes flere spillere som kan score mål? Tore Kallstad er han villig til å spille igjen da? 😉

 10. Fattern og meg sjøl skal til Modum. spiller vi med en spiss fra start kan jo mirakelet skje på Lørdag!

 11. Myhre savner øl under EM står det å lese. Like etterpå snakker han om cupkampen mot VIF i 1992 og kvaliken senere samme året. Hvis det ikke er RB dama som surrer mistenker jeg at Petter har lurt seg til en øl eller fire. Cupkampen mot VIF var meg bekjent tre år senere…

Legg inn en kommentar