Petter Larsen klar for Strømmen!

petterlarsen.bmpPetter Larsen er klar for Strømmen! SMS`er er blitt sendt, ryktene har svirret, takk og lov var det hold i dem denne gangen. Petter`n vender hjem etter år i «utlendighet». Skeid, Godset, Lørenskog og sist Haugesund, som han spilte cupfinale for ifjor høst, er alle klubber Petter`n har vært innom siden han forlot Stadion. NÅ ER HAN HJEMME – 1 år og 4 måneder etter at Greyhoundsweb hadde opprop for å få han hjem.

Foruten å være en spektakulær spiller, som uten tvil vil heve vårt lag, er Petter`n en ekte strømling i hodet og sinn. Dette kom ettertrykkelig til uttrykk da RB gjorde dette intervjuet med han dager før fjorårets cupfinale mot de gule og svarte. Slikt gjør en som er flasket opp med morsmelk tilsatt rød og grå fargestoffer lykkelig.

Jeg gidder ikke engang tenke på hvordan klubben har fått dette i orden – bare nyter det faktum at vi nå har hentet hjem en «local lad» som alle har ønsket og som har bevist at han utgjør en forskjell.

Vi så til de grader ønsker Petter`n velkommen hjem! Seriestarten mot Østsiden 14. april kan nå bare komme!

Les også om saken på FK Haugesund sine sider her.

(Takk til skeid.no for bildet)

Share

5 tanker om “Petter Larsen klar for Strømmen!

 1. Nå må Mozart pønske ut en sang….. 😀 har en følelse av at vi kommer til å måtte synge navnet hans mange ganger i løpet av sesongen…

  La serien begynne…!!!!!

 2. Mel: Lille Petter Edderkopp

  Se på Petter Larsen, han er i Strømmen nå
  Trives best på vingen, i farger rød og grå
  Alle gutta hyller, en strømling vendte hjem
  Kongen Petter Larsen, så godt å sees igjen

Legg inn en kommentar