Penger rett til klubben

grasrot

Enklere støtte til klubben skal du vanskelig finne!

Så er den mye omtalte Grasrotandelen tredd i kraft. Hvis du spiller på Norsk Tipping så registrer for all del Strømmen IF Fotballgruppa som mottaker av din grasrotandel. Det betyr at klubben får, av Norsk Tipping, 5 kroner av hver 100-lapp du spiller for. Dette gjelder alle spill hos Norsk Tipping – Lotto, Odds, Tippekupong osv.

Sørg også for at du følger bestemor/-far eller andre storspillere neste gang de leverer kupongen, slik at også disse får registrert kortet sitt som SIF-støttere.

Selve registreringen er enkelt. Nå må alle som spiller på Norsk Tipping være registrert. Det går rett og slett ikke an å spille uregistrert mer. Neste gang du skal levere ett spill sier du at du ønsker å registrere Strømmen IF Fotballgruppa, med org.nr 984014201,  som din mottaker av grasrotandelen. Du vil kunne få spørsmål om klubbens tilhørende fylke, kommune o.l. Med andre ord spørsmål du bør kunne besvare.

Betydningen av at alle gjør dette skjønner de fleste – mer penger i klubbkassa – større sportslige fremganger!

Share

9 tanker om “Penger rett til klubben

  1. 97 spillere har registrert sin Grasrotandel til SIF. Disse har til nå sørget for 13.500 kroner til klubben. Har du registrert ditt spillkort på SIF? Hvis ikke gjør det nå! Alt du har spilt for frem til nå i år vil også komme klubben tilgode.

  2. Hei!

    Var i Narvesen på storsenteret (de søkte på Strømmen / if / fotball osv), men de kunne ikke finne Strømmen IF. Burde ikke dere ha fått med reg.nr for grasrotandelen på denne siden.

    Roy

  3. Det har du rett i. 984014201 kan du bruke. Høres likevel besynderlig ut at Narvesen, på hjemstedet, ikke finner frem…. Uansett. Legger nummer inn i artikkel.

  4. Vi holder poteten varm, for dette er viktig. 232 spillere nå. Disse har til nå sørget for 45 138,- kroner rett i klubbkassa. Takk, og fortsett å få folk til å registrere seg.

Legg inn en kommentar