Vi ser fremover

Så har vi bikket et nytt år. Det er nå 2007 år siden Mester`n selv var i stand til å regelrett løpe over Nittelva for å komme seg i sikkerhet. Boden er tom for Julebrygg. Ribba er fortært. All levende gris kan puste lettet ut. Jula`s klamme grep er iferd med å slippe taket. Igjen sitter vi med 3 ekstra kilo på de midtre deler av kroppen. Godt nyttår! Det er på tide å se fremover.

ek.JPGSynsing om signeringer
Det herjer en optimisme rundt klubben om dagen. En del signeringer tett opp mot jul førte til høy bjelleklang-faktor hos mange. Flere forteller meg at ny-signeringene holder høy klasse. Jeg både håper og tror at de har rett. Likevel merker jeg meg at 3 av gutta er unge. Andreas Castillia er 19 år, Marius Ulekleiv 20 og Erlend Krogsgård (bildet) er vel heller ikke gamle karen. Spørsmålet er hva vi kan forlange av disse gutta. Kan vi forvente at disse gutta går foran i krigen? Jeg synes det er en for tung bør på 19-20-åringe skuldre. Så unge karer vil variere i prestasjonene, fra det helt spektakulære til det helt rævva. Utfordringen for disse blir å sørge for mest av det første. Utfordringen for Rydje blir å stabilisere de på et jevnt høyt nivå. Øyvind Risanger og Nahom Debesay derimot, henholdsvis 24 og 25 år, kan vi forvente (les: forlange) tar tak når ting butter litt imot. Disse skal ha nok rutine til å prestere på et jevnt godt nivå.

Idèelt sett kunne jeg tenkt meg at det også hadde blitt signert en eller to virkelig rutinerte spillere i tillegg til overnevnte karene. For alt jeg vet kan hende klubben jobber med saken. Tradisjonelt sett har Strømmen alltid hatt et ungt lag. Ingen ting er bedre enn om vi presterer med et ungt lag.

laget.bmpFjorårets helter
Treningene er nå lukket. Det betyr at ikke hvem som helst kan komme rekende på Stadion i den tro at han skal bli vår nye ”Hitman”. Stallen settes nå. Det har naturlig nok vært mye snakk om signeringer i måneden som har gått. Vi har likevel ikke glemt gutta som gjorde jobben i fjor. Det skal bli spennende å se at disse tar nivåhevingen som må til. De fleste har kvaliteten i seg for 2. divisjon, det tviler jeg ikke på. Utfordingen blir å ta nivået fra første serierunde. Vi har ikke tid til å bruke hele vårsesongen for å komme inn i nivået. Så tøff tror jeg denne avdelingen blir.

Jeg er veldig spent på hvordan en av mine favoritter, Gezim Beqiri, vil fremstå. Får vi utnyttet servefoten hans tror jeg på mange assister fra den kanten. Sigurd Dalen skal være sheriff også i 2. divisjon. Fredrik Gilbert er sikkert ikke blitt noe høyere i løpet av vinteren, men våre forventninger til han er høye.

greyhounds22.bmpEt stabilt supportermiljø
Hva så med oss selv? Vi har fått opp denne siden fordi vi har tro på folket vil ha Strømmen-stoff. Kampene mot Ullern viste at vi er stolte av klubben vår – at det finnes tradisjon hos oss. For det er ikke mange lag i dette landet som drar med seg 5 ”tjocka- fulla” busser med tilhengere på kamp i 3. divisjon.

Som med spillerne blir vår utfordring å prestere på et jevnt høyt nivå. Den resterende tiden frem mot seriestart må vi bruke til å finne ut hvordan ting skal se ut på kampdagene. Det eneste innlysende er at en av klubbens sponsorer, Baråtti, blir samlingspunktet før kamp. En liten lunsj- og drikkerabatt for folk i Strømmen-effekter bør vel være innenfor rekkevidde? Innspill på hvordan kampdagene bør forløpe etterlyses herved.

Elles venter vi spent på hva klubben kommer opp med av supportereffekter. Klubben må også se og få fresh`et opp ”Sif-Shoppen” på hjemmesidene. Du kan ikke gå på fotballkamp med kulepenner og Strømmen-platter. Få frem skjerf og flagg! Skjerpings!
Greyhounds vil også komme med noen effekter. Vi venter litt på hva klubben velger å lansere, samt at vi venter på en ny logo som er under utarbeidelse.

Sesongen kommer fort folkens, for de som har abstinenser og vil sjekke ut de nye er det treningskamp lørdag 13. januar kl 11.30. Mot Elverum.

(Alle bilder pent & pyntlig rappet av Jendor)

Share

Én tanke om “Vi ser fremover

  1. Tilbaketråkk: Strømmen Greyhounds » Ny signering: Trond Olsen

Legg inn en kommentar