Ny mann: Shkodran Rexhaj

rexhajmedi.bmpSå var det klart. Shkodran Rexhaj er mannen Romerikes fotballstolthet har signert. Rexhaj kommer fra LSK hvor han har vært fast inventar på klubbens reservelag. Nok en gang signerer de rød og grå unge karer med 13-14 gode år foran seg. Det synes vi er utrolig positivt. Rydje har jo, til nå, utvilsomt vist seg dyktig til å forvalte disse ungkara`s talent. Strømmen er pr. dags dato igjen Romerikes nest beste klubb! Rexhaj`s fortid i gult er herved glemt. Fra kylling til greyhound på et døgn er ikke alle forunt.

Rexhaj spiller også tydeligvis futsal i ledige perioder (sammen med Castilla ser det ut som). Klubben heter noe så beskjedent som Los Galecticos. Vi sakser både bilde og hva de har å skrive om vår nyankomne der. Sjekk gjerne ut siden deres som en kompensasjon for lån av de harde fakta.

Shkodran Rexhaj
Fødselsdato: 19/04/87
Posisjon: Angrep/Forsvar
Tidligere klubber: Lillestrøm og Hadeland
Fysikk: 181cm/79kg

«KRAFT, KRAFT, KRAFT.. Denne spilleren har alt: skudd, teknikk, styrke og sist men ikke minst fart. Veldig aggressiv spiller som har en tendens til å putte fra død vinkel. Skyter veldig hardt og presist. Shkodran er også en veldig habil forsvarspiller for LG. Lagets ukronede toppscorer sammen med Andreas Castilla»

Share

5 tanker om “Ny mann: Shkodran Rexhaj

  1. MeL: It’s a holliday. (m/ Boney M)

    Rexhaj, Rexhaj, han er farlig som en hai
    Han har rykk og fart og han skyter hardt
    Se på vår Rexhaj.

  2. Gleder meg virkelig til å se Shkodran i Strømmendrakta, tror han kommer til å bli en kjempesuksess!

  3. Shkodran hadde en brukbar debut mot Odd2 og når han blir «varm i trøya» trur jeg dette er en skikkelig tilvekst

  4. Tilbaketråkk: KosovaAlbaner.Com » “Mitrovica” vendin e parë në Ski-video

Legg inn en kommentar