Nok en 2-2 kamp

ullern.jpgI minus 3 grader spradet spillerene ut på Strømmen Stadion i dag. Ikke en ideèll kamptempratur. Aller værst er det selvfølgelig for oss som ønsker å se på, men det er en annen historie.

Greyhoundsweb`s utskremte kunne i lagoppstillingen skimte 2 av nykommerne. Trond «Trusa» Olsen og Nahom Debesay. Ta dette likevel med et lite forbehold, da det ikke alltid er like lett å kjenne igjen gutta, som hadde tredd lua så langt ned i pannebrasken at det så ut som de skulle på Poltur (tolk den som du vil) og ikke spille kamp. Den snaue omgangen undertegnede orket å se på hverken gjorde disse seg bort eller briljerte. Jeg mener likevel å kunne se konjunkturene av en forsvarssjef i «Trusa» (Takk skal du ha Calle, kan bli mange morsomme setninger med det kallenavnet).

Begge keeperene var skadet til denne kampen. Juniorlaget spiller turnering i Mjøndalen. Dette førte til at en utespiller måtte stå i mål. Om trenerteamet tok stein-saks-papir, eller bare målte BMI`en på gutta vet vi ikke, men utfallet førte ihvertfall til at forrige kamps målscorer og fjorårshelt Fredrik Mosengen måtte steppe inn. Dette gjorde han med glans så lenge jeg var der, men telefonrapporten jeg fikk etterpå skjendet inntrykket litt.

Strømmen-gutta styrte 1. omgang relativt klart. Det var en del småfixt her og der, selv om man ikke kom til de helt store sjansene. Et par var det dog, og Strømmen burde vel ha ledet allerede etter et par minutter. Ullern kom først til en sjanse på tampen av omgangen.

Telefonrapporten fra 2. omgang tyder på at Strømmen styrte ennå mer enn i 1. omgang. Det var vel derfor heller ikke urettferdig at laget tok ledelsen 2-0, etter at Kopperud hadde putta begge. Men, som mer en antydet tidligere, hadde ikke Mosengen en helt heldig hånd, eller mangel på hånd er vel mer riktig, ved en corner. Kort fortalt, Ullern putter en pissgoal på denne corneren, samt på en straffe. Dermed ender nok en treningskamp 2-2.

Dette er kamper man absolutt ikke skal bli bekymret over noen slags resultater. Men, når vi kommer til mars bør selvfølgelig resultat og spill gjenspeile hvor vi står, hvilket er på et godt 2. divisjonsnivå får vi håpe.

Selv om jeg bare har B-kurs, jeg drister meg til å tipse Rydje likevel. Fredrik Mosengen er en suveren tank-senter. Så`n endel ifjor, da var han bra. Prøv`n der!

Les forøvrig hva Ullern`s hjemmesider sier om kampen.