Mandagsquiz (reserve) fra Borchan

Bare nesten fra Børchan denne gangen…

Mannen med den noe utraderte hårsveisen er litt sent ut med spørsmålene siden denne gangen. Men redaksjonen var tilfeldigvis føre var og hadde ti reservespørsmål på lur. Her er ukas quiz:

Israel har i dag 7,3 millioner innbyggere hvorav 80% tilkjenner seg jødedommen. Hvor mange jøder bodde det i det daværende Palestina for drøyt hundre år siden?

To land (FIFA medlemmer) spiller mot hverandre i en landskamp.  Før kampen spilles det bare en nasjonalsang. Kampen spilles da mellom...?

Hvor mange av de tolv banene som ble bygget/oppgradert til VM i Tyskland (2006) har bare sittetribuner og ingen ståtribuner?

Vi påstår at Skedsmo er den eneste kommunen - som ikke er en bykommune - som har hatt to toppdivisjonslag i fotball. Er påstanden korrekt?

Hvilken klubb har det høyeste publikumsnittet i Norge? (pr kamp i den øverste divisjonen)

Og det laveste?

Moa skåret 15 mål på 20 kamper for Vålerenga i årets Tippeliga før han ble deportert til Hanover. Hvilken Strømmenspiller ble toppskårer i Hovedserien 1951/52 med like mange mål på 14 kamper?

Det var 16 klubber i Hovedserien da Strømmen debuterte i Hovedserien 1949. I hvilken divisjon spiller flest av disse 16 klubbene denne sesongen? De 16 klubbene: Fram Larvik, Sarpsborg (=Sarpsborg 08), Viking, Vålerenga, Lyn, Selbak, Ålgård, Storm, Fredrikstad, Sparta, Ørn Horten, Skeid, Strømmen, Sandefjord BK(=Sandefjord Fotball), Ranheim og Mjøndalen.

Det har vært utsolgt på to kamper i Adeccoligaen denne sesongen, hvilke to kamper er det?

Når ble Strømmen Stadion åpnet?Share

5 tanker om “Mandagsquiz (reserve) fra Borchan

Legg inn en kommentar