Kongsvinger hjemme i cupens 1. runde

Romerikes fotballstolthet er satt opp mot semi-svenskene fra Kongsvinger i cupens 1. runde. Vår vei mot klubbens første cuptriumf begynner med hjemmekamp lørdag 19. mai. Vi regner med at den gamle helten, og nå trener i Kongsvinger, Thomas Bertsen sørger for at laget hans legger seg i denne kampen. Kongsvinger kommer aldri til å vinne cupen uansett. Greyhoundsweb kommer tilbake med mer når kampen nærmer seg.

Vi nevner også at juniorlaget er satt opp mot Ham-Kam, på Hamar, i junior-NM`s 2. runde.

Share

8 tanker om “Kongsvinger hjemme i cupens 1. runde

 1. Strømmen-Kil Kan fort bli Tv kamp..!

  Tv2 skal sende en kamp klokka 16.00 og en kamp 18.00..og eneste BRA kampen klokka 16.00 er nettopp..Strømmen-Kil!! 😀

  Hvor konge hadde ikke dette vært? Slå ut et 1 div lag..og atpåtil på tv?!?!?!?!

 2. Men – kampen skal ikke gå kl. 16, fordi da spiller TS. Søndag er sannsynlig kampdag. Fortrinnsvis kl. 18.

 3. Hvordan kan det være mulig at kampen kolliderer med Team Strømmen? Det er jo NFF som setter opp kamper for begge lag!
  Ellers så må jeg si at jeg ble skuffa når jeg så oppsettet. Hvorfor kunne vi ikke fått ett lag fra 2 eller 3 div. Ev.ett tippeligalag? 2 eller 3 divisjonslag kunne vi fort satt på plass. Og ett lag fra tippeligaen hadde lukta party party laaaaang vei. Men ett lag fra 1 divisjon, også Kongsvinger a’gitt. Lukter ikke mye folk til dette oppgjøret. meg andre ord ett jævla kjedelig lag å få til Strømmen. Men…….la oss banke døm sønder og sammen.

 4. Sitat eldste Hoff: Det er greit at jentene spiller fotball, men nå begynner de å ta banene våres også…

 5. Kan du si. Mange av seriekampene kolliderte jo i utgangspunktet også, og var, så vidt meg bekjent så vidt Strømmen fikk flyttet Kisa-kampen, og ikke måtte spille den på Lil***røm stadion. Visstnok på grunn av Norsk Tipping.

  Elendig opplegg av NøFF…

 6. Litt smidighet kunne kanskje vært utvist fra TS sin side, som kjennt er det alltid en del penger i potten dersom en kamp blir tv overført. Vi vinker farvel til pengene og smiler fornøyd!

 7. TS har nok heller ikke noe de skulle ha sagt her. NøFF skal ha hele Toppserierunden samtidig. Har nok noe med tippekuponger og Langoddsen å gjøre.

  Men om de hadde giddi å flytte om det hadde vært muig er vel en annen sak…

Legg inn en kommentar