Klubben får ny Daglig Leder

Strømmen IF annonserer 03.03.2016 Morten Teigen (nr 2 fra Høyere) som Strømmen IF sin nye Daglig Leder

På Bilde fra høyere: Espen Olsen(Hovedtrener), Morten Teigen (Daglig Leder), Geir Morten Sørensen (Styreleder) Hans Aleksander Tørres (Leder for supporterklubben Greyhounds)

Som mange er kjent med sa daglig leder dessverre opp sin stilling i januar. Strømmen IF står i dyp takknemlighetsgjeld for den jobben han har gjort siden Per tok over som leder for 15 år siden.

Siden årsmøtet i februar har Styret jobbet med å komme tilbake til normal drift raskest mulig. En av de viktigste oppgavene har vært å finne en ny Daglig Leder i klubben. Strømmen If kan meddele at flere gode kandidater har søkt stillingen, og vært inne til intervju. Valget har ikke vært enkelt for styret. Strømmen IF har nå gleden av å kunne presentere Morten Teigen som ny daglig leder.

Teigen er 48 år og bosatt på Strømmen. Han kommer fra et internasjonalt selskap som General Manager med hovedansvar for Skandinavia.

– Etter mer enn 14 år i samme selskap er Strømmen IF glade for at vi har fått Teigen sine faglige og personlige kompetanser med på laget, sier styreleder Geir Morten Sørensen.

Teigen er utdannet innen hotellfag i Sveits og har jobbet på mange forskjellige hoteller fra Honningsvåg i nord, til cruiseskip i Karibia i sør. Han har i hele sin arbeidskarriere jobbet med og for mennesker.

Teigen har gode lederegenskaper og har hatt mye personalansvar, blant annet ansvar for nesten to hundre frivillige under de Olympiske leker i Lillehammer i 94.

– Med stor entusiasme, inkludering og godt humør, føler vi Teigen er riktig mann for å hjelpe fotballgruppa videre.

Teigen er femte generasjon strømling (på samme tomt) og har gått sine barnesko i Strømmen og på Strømmen stadion. Han har vært frivillig de 10 siste årene i Strømmen IF med forskjellige oppgaver som trener, lagleder, kasserer og generelle dugnadsoppgaver.

Gjennom Teigen får klubben en leder som både har den rette kompetansen som daglig leder, og i tillegg har et stort rød-grått hjerte som banker for klubben vår.» Sitat fra Strømmen IF hjemmeside.

 

Strømmen Greyhounds ønsker Morten Teigen lykke til som daglig leder og ser frem til et godt samarbeid i sesongen 2016.

Styret Strømmen Greyhounds.

 

Share

Legg inn en kommentar