114 tanker om “Klebrig: Diskusjonspalte gjennom vinteren

  1. Vil forøvrig ønske Jo Grønlunnd ett godt opphold i Sør-Afrika. Noen sjanse for at du kan ta med faren din? Det går vel kanskje ikke for han vil vel svette ihjel med den lsk-boblejakka han aldri tar av seg. Ser for meg at RB får en Afrika-korrespondent også. Hvem? Tenkte på han Torvik jeg…

  2. I Går kjøpte jeg foppalboka «fra Kaka til Carew» på markedet i idrettshallen på SSS for den himmelstormende sum av NOK 99.
    Det var motbydelig mye om tramp tramp tramp men også en del om de lettbente teknikkerne (ikledd sine nydelige kreasjoner i rødt og grått) fra fjellandskapet like sør av hengemyra.
    Dersom man har mulighet til å kunne fukte fingeren jevnt og trutt og på denne måten raskt bla forbi det HØYST uinteresante, kan boken anbefales som lesestoff i ventetiden frem mot treningskampene.

  3. Satan så stille det var om dagen. Har vi ikke noe spennende å diskutere for tiden? Magne, skal du på kampen mot Skeid? I så fall kan jeg ta med dvd-plattan din. Møt opp mot Skeid folkens, blir nok en fin pekepinn for hvor laget står om dagen.

  4. Jeg skal på kamp idag. Riktig det. Snakkes. Skummelt å komme tidlig. Da får du spaden !!! Og jobben er din etterhvert som det kommer folk på tribunen. Sees kl.17.01.45.

  5. Lørenskog Hokcey spiller kamp 3. i kvartfinaleserien mot Sparta i dag. Det står 1-1 før denne kampen. Anbefaler alle å ta seg en tur. Lørenskog Ishall – kampstart 17.00.

Legg inn en kommentar