Julebord lørdag 26. januar

Strømmen Greyhounds gjentar fjorårets braksuksess og inviterer tradisjonen tro til sitt årlige julebord.

I år er det lørdag som gjelder – nærmere bestemt lørdag 26. januar. Som i fjor avholdes julebordet på Rockwood Pub i Strømsveien 85.

 

Den offisielle delen av julebordet starter med bordsetning klokka 17:00. På menyen står det tradisjonell juletallerken som hovedrett og deretter dessert. Hva du får som dessert holdes hemmelig frem til servering. En valgfri drikke (øl, vin eller mineralvann) til maten samt kaffe er inkludert i kuvertprisen. Ønsker du mer å drikke selges dette ikke overraskende i pubens bar.

 

Påmelding gjøres fortrinnsvis ved å klikke «delta» på dette Facebookarrangementet. Du kan også melde deg på direkte til vår julebordsgeneral Øyvind Aarnes som treffes på 400 86 458 – ring og prat med ham eller send SMS. Julebordets nestgeneral Hans Chr Skøien og Høyrepolitiker Stig Ottar Falk Birkeland er også bemyndiget til å ta i mot påmeldinger.

Tredje og siste alternativ for påmelding er til e-post post@greyhoundsweb.no eller ved å skrive seg opp i kommentarfeltet på denne siden. «Kanskje» er ikke et svaralternativ uansett påmeldingsmåte.

 

Pris: Kr 250.- pr person. Fjorårets julebord var fullbooket, skulle det gjenta seg er det førstemann-til-mølla som gjelder. Påmeldingen er i utgangspunktet bindende. Bindende betyr at du må betale hvis du verken dukker opp eller melder avbud god tid i forkant («god tid i forkant» defineres som senest 8. januar).

 

Betaling skjer kontant (ikke kort) til arrangementskomiteen ved ankomst (puben tar selvfølgelig kort). Bortsett fra et lotteri og et par opptredener er det ikke lagt opp til noe spesielt program utover kvelden. Rockwood Pub åpner for allmennheten kl 20:00.

 

 

 

Share

Én tanke om “Julebord lørdag 26. januar

  1. Tilbaketråkk: Innbetaling julebord | Strømmen Greyhounds

Legg inn en kommentar