Ingen busstur til Fredrikstad

Utrolig nok er det ikke mange nok påmeldte. Men, mange har vel likevel tenkt seg nedover. Noen med bil – andre med tog. Bruk kommentarspalten til å fylle opp biler eller avtal hvem tog man ønsker.

Share

4 tanker om “Ingen busstur til Fredrikstad

  1. Hei! Det var ikke så mange, men med flagg og bra innsats med stemmen, hørte vi dere godt! Vi satt på lansiden over innbytterbenkene, og vi så at noen av de lokale smilte litt av det beskjedne antallet fra Strømmen, men jeg er stolt av dere – bra innsats 🙂

  2. Hørte dere kjempegodt på nett tv ihvertfall…hvis alle er like høylytt til helga mot Songdal blir det bra detta her

  3. Vi sang hva vi var gode for og det er hyggelig at det er blitt lagt merke til. Hva som er en skandale er at det ikke er flere supportere som reiser nedover. Er det mulig? Her spiller favorittlaget borte mot Fredrikstad, en by som står på hodet når det er kamp, og så møter det kun opp et fåtall. Nærmere tippeliga-feeling får du ikke i år. Bare litt over en time unna. MANGE, jævlig mange, burde gå i seg selv. For, det er jævlig pinlig at det ikke reiser strømlinger ned i bøtter og spann for en sånn opplevelse… Ta gjerne dette som starten på en debatt – for gudene vet hva som skal til for at folk skal få ut finger`n!!!!!!

  4. Ny TV-sendt kamp står foran oss. Strømmen-Sogndal lørdag 15 mai kl.1600. NRK1 stortrives på Strømmen Stadion, ja hvem gjør ikke det? Vi møtes på Smelteriet kl.13. At ikke flere fant veien til Fredrikstad, ja det er skammelig rett og slett. Kom nå på Smelteriet, og ta noen halvlitere sammen med andre strømlinger. Så kommer nok tenorene til å få konkurranse så det holder. Vi SKAL vise de ca.600.000 menneskene som benker seg foran TV-ruta at på Strømmen, ja der er det liv RAI-RAI. Kommer dere? Og i rødt og grått selvfølgelig.

Legg inn en kommentar