Info om julebordet

julebord greyhoundsJulebord Strømmen Greyhounds. Lørdag 13. februar 2016. Folkets Hus A-salen, Strømsveien 61.

Her er alt du trenger å vite om julebordet

Bordsetning er planlagt til 19:00 i A-salen på Folkets Hus, Strømsveien 61. Dørene åpner 18:30. Før den tid, skal vi si litt før 17:00, møtes vi som har anledning for en øl eller to på Relax Pub (Duen) i Strømsveien 82.

En gang mellom 18:30 og senest 19:00 er alle på plass i A-salen. Kveldens meny består av tradisjonell juletallerken med ribbe, medisterkake, julepølse, surkål og poteter. Til dessert serveres riskrem med bringebærsaus. En valgfri drikke (øl, vin el. mineralvann) til maten samt kaffe er inkludert i kuverten.

Øvrige forfriskninger kjøpes i baren. Vi legger opp til meget hyggelige priser, forhåpentligvis kr 30.- pr enhet (øl, vin, akevitt osv). Prisliste publiseres i facebook-arrangementet torsdag kveld.

Kontant betaling funker selvfølgelig, dog har vi ikke ubegrenset veksel. Derfor selger vi bonger som kan brukes både i baren og som betaling for lodd. Bongene kan betales kontant, med kort eller VIPS.

Minner om at de som har avtalt å betale julebordet kontant ordner det på Duen eller ved ankomst Folkets Hus. Kuvertpris kr 300, kontonummer 1310.26.86726.

Antrekk er pent. Ikke nødvendigvis dress og slips…. men ikke langt unna i hvert fall.

Utover kvelden spiller DJ Börchan musikk, det blir som vanlig loddsalg med fantastiske premier og forhåpentligvis nogo attåt. Dere som ikke deltar på lørdagens julebord kan gjerne ta dere en tur innom A-salen etter klokka 21:30. Vi regner med å avslutte ca klokka 02:00.

Klikk her for Facebookarrangementet. .

NB: Treningskamp lørdag Strømmen-KFUM kl 12:00 på Strømmen stadion

 

Da snakkes vi på lørdag!

Share

Legg inn en kommentar