Ingen blussing på Eidsvoll

etf-a-07-3

Ikke ønskelig - denne gangen...

Fikk tlf i fra sjefen over alle sjefer i dag, Per.
Han ga beskjed om at Strømmen IF kunne miste de, eventuelt de 3 poengene vi skal ha med i fra Eidsvold.
Samt 20-30 000,- i bot.
Tror ingen av oss ønsker det.

Adecco, lukter bedre enn bluss.

Share

4 tanker om “Ingen blussing på Eidsvoll

  1. Minn denne sjefen om at det å drikke alkohol (f. eks. alkoholholdig sjampanje) på banen eller i garderoben når opprykket er sikret kan resultere i samme straff.

  2. Miste 3 poeng..Hva f… er det for noe a??? Åssen får vi kontrolert om det kommer en eller annen ihuga Pors eller Tønsberg supporter i full Strømmens `bunad` å fyrer av noen bluss for at vi skal miste 3 poeng? det er faktisk det dummeste jeg har hørt

  3. Det har du selvfølgelig helt rett i AJ. Dette har jo vært debatert, spesielt hos VIF som har vært «redde» for at siste blussing, mot Lyn, skulle ende i poengstraff. Dette var tilfelle 2 eller så i år. Så gikk det ikke, det ble 75-tusen i bot.

    Nå sier vi at vi ikke kommer til å arrangere blussing og at vi oppfordrer at ingen andre gjør det heller. Hva andre måtte finne på kan vi som du sier ikke gjøre noe med. MEN, vi er jo ikke flere enn at dette har vi full kontroll på, såfremt det ikke dukker opp en eller annen luring annetsteds fra.

    Personlig mener jeg at det er stor forskjell på å blusse på en tribune i 2. divisjon, med god plass, og en pakka tribune i Tippeligaen.

    PS: Eidsvoll Turn er overrepresentert med folk i NFF. Det kom vel tydelig frem da vi så hvor bøtene havnet forrige gang vi var der oppe. Solid en til SIF og ingen til Eidsvoll Turn…

Legg inn en kommentar