I media: Petter Larsen og Hovel Heiaas kommer ikke hjem..

newspaper1.jpgVår våte drøm om at Petter Larsen skulle komme hjem havnet i dass, det melder Haugesunds Avis.

Som ikke det var nok har Knut Hovel Heiaas signert for Drøbak/Frogn. Sjekk ut Østlandets Blad.

petter.bmp

Det skal visstnok være 14 spillere på prøvespill i disse dager. Vi får bare håpe noen av disse er av en slik standard at de kan bikke oss opp et par hakk på kvalitetsskalaen. Vi svartmaler ikke situasjonen i desember, men håper klubben kommer med noen ny-signeringer snart.

Si hva du mener i «pollen».

Share

5 tanker om “I media: Petter Larsen og Hovel Heiaas kommer ikke hjem..

 1. Må ærlig innrømme at når jg ser de spillerne forsvinne foran nesen på oss så blir jeg bekymret..skjønner jo pettern som vil være heltidsspiller men forstår ikke hovel som går til en klubb i samme divisjon istedenfor å komme hjem!
  La oss for GUDS SKYLD det kommer noen kvalitetssigneringer nå og ikke bare 2 lag og jr spillere fra Rånåsen..for DA blir jeg BEKYMRET!!!

 2. Som jeg skulle sagt det selv knugen! Forståelse for spellere som velger å spille så høyt som de får muligheten til. At en spiller som Hovel ikke bør være aktuell for oss er værre. Drøbak/Frogn er liksom i samma sjiktet.

  I all rettferdighet skal sies at vi ikke vet mot hvem eller hvordan klubben jobber på feltet. Kan jo være sånn at Hovel ikke hadde lyst til å spelle for oss (gud forby).?? En annen ting er jo penga. Regner med at klubben ikke har mest å rutte med, enda…. Men litt bekymret er jeg også… Det bør meldes ut noe fra lokalene snart…..

 3. Nå, blir jeg furten………

  La det komme noen som gjør oss lykklig??

  Viljugren, han er god. Å bedere trent enn de fleste.

 4. Kan noen ringe vår gamle venn Jon Nordbrekken og høre med han om han vil spandere en spiller på gamleklubben?

 5. Det er litt ergelig at gamle Strømmenspillere ikke kommer hjem. Når det gjelder Petter’n kan jeg jo forstå at han velger utfordringen i Haugesund. Heltidsspiller er jo klart å foretrekke.
  Vi får håpe Jan Otto kommer tilbake ellers er det mange av våre spillere som er gode nok samt at det ser ut som om flere av de som trener med laget nå om dagen er solide forsterkninger. Vi blir sikkert glade i dem etter som vi blir kjennt med dem også.

  Forslag til ny avstemning
  Hvor mange kommer til å bestille sesongkort på følgende link
  jarlhelg@broadpark.no

Legg inn en kommentar