I media: Espen Olsen klar for Stabæk

newspaper1.jpgEspen Olsen, flasket opp i rødt og grått, er iflg. Nettavisen klar for Stabæk. Han kommer senest fra Ham-Kam og er nok happy for å kunne forlate Hedmark… Synd turen går vest, og ikke hjem til nordøst for byen. Men, vi venter gjerne et par år til vi Espen.

Share

9 tanker om “I media: Espen Olsen klar for Stabæk

  1. Ok jeg skjønner hans lengsel, men det hadde vært morro om han kom nå.
    Det hadde vært gøy om Espen, Pettern og bikkja tel’n Espen hadde begynt å vanke på stadion igjen.

  2. Men var det sånn, den gang da, at denne karen ble veiet og funnet for lett for kontrakt i Strømmen? Det har jeg hørt, og stemmer det må det være en av tidenes dårligste vurderinger. Hadde vært fantastisk å få han tilbake i Hummeldrakta. En 2 års kontrakt i Stabæk og så hjem?

  3. HC, det var ikke sånn at Espen Olsen ble veiet og funnet for lett for kontrakt i Strømmen. Strømmen har (hadde i hvert fall) som de aller fleste andre ikke kontrakter på G16 og juniorspillere og Espen gikk – mot Strømmens vilje og ønske – til Lørenskog som juniorspiller. Det var heller ikke snakk om noe annet enn juniorfotball i Lørenskog, før han ble tatt opp i A-stallen der etter endt juniortid. Så brukte han et år før han slo igjennom og da fattet plutselig gud og hvermann interesse. Ble solgt til Kamma før 2003 sesongen og etter ca 70 kamper og 15 mål på tre sesonger gikk det tråere når Arne Erlandsen kom til Hedmarken.

Legg inn en kommentar