Hvor er Greyhounds?

Ja, det spørsmålet kom opp på stadion i kampen mot Sprint/Jeløy. Men det er ikke første gang jeg har hørt det. Men alle dere som stiller spørsmålet, SLUTT. Dere er faktiskt en del av Greyhounds.
Vi er noen som prøver å dra igang, men det er fint lite støtte å få i fra de som etterlyser trøkk på tribunen.

Så har vi arrangert bussturer. Vi har hatt 2 gratis turer, for å høre at det er en fantastisk tiltak. Men når folk setter seg i bilen og kjører dit bussen går applauderer du ikke akkurat tiltaket. Skal like å høre en unnskylding på hvorfor?? Felleskap er noe som bygges sten for sten.

Føler vel litt oppgitthet ovenfor styret også, vi har hatt noen møter og samtaler. Men når det ikke skjer noe av det vi legger frem, selv om vi får tilbakemelding på at det er et godt tiltak føler jeg det blir litt bortkasta.

Men, vi gir ikke opp og håper at dere alle, vil være med å lage liv på tribunen, skrive på web’n, samt komme med forslag tilltak på ting som kan gjøres bedre. Alle monner drar.

Kom med konstruktive innspill….

Share

8 tanker om “Hvor er Greyhounds?

 1. Og hvor var vedkommende som ropte «Hvor er Greyhounds?» under bortekampen mot Østsiden ? Dette blir for dumt Børchan….

 2. Som dere ser så er Blaker’n en publikumsspiller. Når han putta mot Sprint, løp han mot tribunen og markerte sin scoring på en «kul» måte. Dette gjorde at publikum jublet «noe ekstra» der og da. Når kampen er slutt ber jeg publikum bli igjen og takke spillerne for en flott forestilling. Begge disse jubelscenene fungerte bra. Kan det være slikt som må til for å få igang vårt trofaste publikum? Kan vi ikke la dette være starten på noe…….Neste hjemmekamp drar vi skikkelig igang på egenhånd, uten hjelp fra spillere/speaker. Det må da være mulig? Spillerne bør ved neste hjemmekamp komme mot tribunen og take for støtte gjennom kampen. Det skal vi klare å få til sammen. Til alle dere noe «yngre»: Kan ikke dere mobilisere noe så skal vi «gamlinga» gjøre det samme. Har trua på at dette vil funke. Og så må vi samles på bestemte plasser. Forslag?

 3. Mål hjelper ofte for å i gang publikum. Når det først er en morsom bonde og deretter en morsom neger som putter og feirer mot publikum så hjelper det ekstra mye. Mer av dettte takk.

  Dra i gang sklikkelig på egenhånd… Det har vel ikke hendt på de foregående 86 årene at noen har gjort det i edru tilstand på Stadion. Konklusjonen er derfor gå på pub før kamp.

  Noen yngre kunne vært bra… de av dere som kan lese norsk burde i hvert fall vurdere det. Hva er forresten definisjonen din av «yngre» og «gamlinga»?

  Plass på tribunen er inngangen rett til venstre for pressetribunen/speakerboden sett bakfra og så til høyre på tribunen.

  Med dette initativet og disse opplysningene vil det nok ta helt av, regner med at Kanarifansen vil bli forbigått i løpet av høsten.

 4. Vi hadde en noelunde lignende sak som dette i fjor også. Synes absolutt det er på sin plass med en debatt – ikke surmula krangling (tror ikke det er intensjonen Norrøna). Mozart prøver vel strengt tatt å få innvolvert fler enn de 13…

  Jeg kjøper argumentene hans veldig godt. Noen få personer legger mye arbeid i å få til ting. Være seg turer, en oppadgående webside, levende lys…. og en klikk på stadion. Da er det ikke særlig stas å bli «pissa» på. Det vi trenger er flere folk som kan «joine», ikke dissere. Det er lettere å starte sang/rop når man er 25-30 enn 10. Det er enklere å starte rop/sang når folk blir med, snarere enn sette djeveløyet til.

  Men, det viser seg at folk er usedvanlig trege i avtrekkeren. Nevnt er gratis bussturer. Vi ser det også på denne websiden. Sist la vi ut en «send en go bedring hilsen til Marius» – på de 3 første dagene klikket over 100 mennesker seg inn for å lese hilsninger, de var det 4-5 av…. Usedvanlig slapt at folk ikke har et større engasjement og vil sende en hilsen til en av spillerene som har fått ødelagt hele sesongen. Vi ser det også når en artikkel som dette kommer opp, hvor hensikten helt tydelig er å skape debatt, og likevel har folk lite å melde ut.

  Jeg skal akte meg vel mot noen utrop mot styret (har jo sansen for de folka jeg), men poengterer at det snart er gått ett halvt år siden vi ba om flere «stickere»….

  Foruten det ses vi vel i Mjøndalen?

 5. Vi nordmenn er vel blitt ganske sløve av natur, ikke akkurat sydlandsk stemning på tribunen. (Kanskje bortsett fra når Rumenerne var på kamp for et par år siden) (Forza Strommen!!)
  Alle lag i yngres avdeling har fått faddere fra A-laget, hvor mange av disse har besøkt laget de er fadder for?
  Dersom vi skal få i gang noe tror jeg at vi må starte med de unge. En god start kan jo være at de tar seg en tur innom treningene deres en gang i uka og inviterer barna på neste kamp. I min enfoldighet tror jeg at det kan være en god start.

  Muligens oppfordre dem til å lære seg en sang fra Dr. Mozart sine samlede verker (gjerne ta ut sangen på papir og dele den ut) og fremføre den under kampens gang. Jeg tror vi også i Greyhounds må bygge stein på stein som klubben forøvrig har gjort i alle sammenhenger de siste 6-7 årene.

 6. Godt innspill det Halvis. Da må det samtidig sørges for at disse unge havner rundt (nedenfor) oss på tribunen, på den måten kan de innvolveres i rop. A-lagsgutta er forbilder for disse unge og tankene dine er sikkert riktig. Ellers synes jeg også Norrøna sa det bra da han engang sa «det beste a-laget kan bidra med er å vinne kamper.»

 7. Flott med mange innspill. Men 5 personer som har noe å si. Det er ikke et godt tegn. Men, mitt hjerte er i Strømmen, så derfor forsetter jeg mitt lille arbeid. Håper at det er flere som leser disse sidene, å som tar litt av dette inn over seg og fører hendene sammen og klapper. 🙂
  Så sees i hverfall vi 5.

Legg inn en kommentar