Grunnen til at man følger sitt lag

gezim

Gez frelste alle de rød & grå

Det er dager som i dag som gjør at du følger laget ditt. Du ønsker ikke å unnvære kamper fordi du ikke vil gå glipp av sånne dager som i dag. «Sammen skal vi skape gode opplevelser». Takke faen! Jeg tror jaggu vi hadde en «sammen skal vi komme i sammen opplevelse» i dag. En ting er at vi møter burkanaria, en annen ting er at vi vinner så jævlig fortjent. Les mer om kampen hos RB.

Laget er rett og slett ikke til å kjenne igjen fra ifjor. For andre uken på rad tar vi seieren helt på tampen av kampen. BeMy er noen vinnerskaller og det har de overført til spillerene. Laget har fått vinnerskalle. Det er så jævlig deilig.

Som vi trøkker og trøkker i dag, får en i ræva, fortsetter å trøkke, brenner straffe, fortsetter å trøkke og tilslutt kommer goalen. Da så seiersmålet kommer fem minutter på overtid er det knapt til å tro – men så jævlig deilig at følelsen knapt er beskrivelig.

Vi ser rett og slett bunnsolide ut. Hording bakerst har allerde vunnet poeng for oss og har i 180 minutter vært bunnsolid. Backene, som vi har vurdert som det største spørsmålstegnet, har klart seg godt. Nås og Skogseide er bunnsolide. På kantene har Rexhaj fått en ny vår og Petter`n kommer til å få det samme. Castilla har fortsatt noe å gå på, mens Gez kommer inn og frelser de mange strømlingene i dag. Sentralt ser Jonny og Rygg ut til å balansere hverandre på en god måte. Begge ballsikre. Jonny som fordeler og Rygg som ballvinner og balansespiller. Fremme har vi fått ett spisspar jeg faen meg tror kan bite godt fra seg når vi kommer opp i Addecco om ett år eller to. Alan er i mine øyne stor og Trond Haugstad går på ekstremt smarte løp. Begge kommer til å dunke inn goaler så det suser.

Vi har møtt to 2. lag til nå. Jeg tror faktisk det er to sterke andrelag også. LSK har bare ikke mer å by på enn dette…. Det BeMy har fått til så langt er det bare å ta av seg hatten for. Vi gleder oss stort til fortsettelsen! Vi er på toppen av tabellen! Til lørdag kommer Mandalskameratene.

[poll id=»13″]

Share

6 tanker om “Grunnen til at man følger sitt lag

 1. Dette var deilig ! Utrolig bra stemning og i perioder veldig bra spill fra Strømmen og de skaper sjanse etter sjanse. Selv om det gode spillet ikke satt i 90 minutter, så gir gutta aldri opp og jobber knallhardt i 95 minutter. Kjempe bra !

  Gratulerer !

 2. Herlig at 2 min etter at jeg går så scorer strømmen da! hehe! jaja..DEILIG at vi vant over de jææævla sumpdyra!!! Møter 1ste laget dems i adecco neste år så!!

 3. En helvetes herlig opplevelse. Og fortjent i tillegg. Jeg liker ikke disse kampene mot de lokale lagene. Ingenting smaker bedre når man banker dem, men det er ikke noe som er surere enn å tape mot dem også. 16 mai kommer neste helveteskamp sånn jeg ser det. Mot Borettslaget borte. Håper jo selvsagt at vi pisser dem av banen men fy faen hvor vondt det gjør hvis vi ryker mot dem. Men når det er sagt. Vi har flyt og avgjør til vår fordel med en innstilling som mange andre bare kan misunne oss. Hvorfor skal vi da drite oss ut mot Borettslaget? Tror dette kan bli en fantastisk sesong for oss. Sees på lørdag !

 4. Må bare få gratulere gutta med en knallstart på sesongen ;O)
  Blir på ingen måte feil å banke pippippa nede i myrhølet.
  Nå er det vel bare å vente på at flommen skal skylle vekk restene av fugle»by`n» en gang for alle!
  Glimrende link til kampreferat på YouTube også.
  Lenge sia jeg har sett gutta «live» nå, så det spørs om ikke man bare må børste støvet av det gamle gode skjerfet og «Andy Cap» lua og innfinne seg på stadion ASAP!!!
  «Strømmen er (fortsatt) drømmen»…

Legg inn en kommentar