Greyhoundsweb følger dagens kamp

* 90 minutter. Kampen er slutt. Strømmen vant 3-2.

* 83 minutter. Rødt kort til Høland!

* 81 minutter. Mål. 3-2.

* 74 minutter. Mål. 3-1. Debesay. Frispark fra 16 meter.

* 68 minutter. Mål. 2-1. Castilla.

* Kampen er jevnere nå. Høland fikk en scoring annulert for offside.

* 48 minutter. Mål. Kjempetabbe av Flesvik i et tilbakespill hvor Bent samtidig snubler…..(?). Hølandspiller scorer på blank. Et skikkelig komisk mål.

* Pause. Strømmen har kjørt kampen fullstendig. Ca. 10-1 i målsjanser. Bent har vært nær ballen 2. ganger!

* 25. minutter: Bent gjør sin første redning. Vi har produsert flere sjanser til nå i denne kampen enn vi gjorde i hele kampen mot Ørn Horten.

* 17. minutter: MÅL. Debesay skyter fra 17 meter. Rett i kassa. 1-0 til de grå

* 15. minutter: Strømmen styrer alt. Bent i mål har ikke vært nær ballen ennå. 2 brukbare sjanser.

* Det er 50 dager igjen til seriestart i dag.

* Strømmen stiller følgende lag:
Bent, Nasser, Ulekleiv, Flesvik, Babbs, Reed, Castilla, Kopperud, Lamptey, B. Stolc og Debesay.

* Kampen er igang.

Det er 10 minusgrader ute. Vi skriver 22. februar. Av en eller annen grunn spiller vi ikke på La Manga…Det frister derfor kanskje ikke all verden å ta turen på stadion for å sjekke ut overtrente Strømmen-legger mot en ikke altfor sexy (som Gullit ville sagt det) motstander. Fortvil ikke! Greyhoundsweb.no følger kampen for deg, med start klokken 19.30. Vår mann on-site er alltid like stødige Jendor.