God Jul fra oss i Greyhoundsweb

nissevink

Nissefar vinker til LSK - ses snart i Adecco!

Vi går mot en utrolig spennende sesong. Blekket i pennen på klubbhuset har måttet fylles gjentatte ganger denne måneden. Nå regner vi med at også Nygren og co. tar en aldri så liten ferie, en velfortjent sådan. Greyhoundsweb hadde ett meget konstruktivt julebord i helgen som gikk. Foruten ettertretterlig journalistarbeid, hvor vi i beste Dokument2-stil fant vår nye keeper, ble alle satt inn i hvordan vi skal manøvrere oss frem i den nye siden vi nå har fått. Ennå gjenstår litt finpuss her og der, men jeg tror alle våre lesere skal få glede av oppgraderingen etterhvert. En av forbedringene er at vi nå er knyttet direkte opp i mot vår egen bildeside på Flickr. Her håper vi alle vil hjelpe oss med å fylle opp galleriet med Strømmenrelaterte bilder. Send derfor bilder inn til oss eller ta kontakt med Skallmann for hjelp. Vi blir også glade om dere deler våre artikler med venner og bekjente på Fjesbok og alt hva det nå heter. Greyhounds har forøvrig en egen gruppe på Fjesbok. Signer opp for det – vi skal knytte den mer opp mot denne siden etterhvert. Sjekk innom i julen, du vet aldri hva som skjer om dagen.. Vi i Greyhoundsweb vil med dette få ønske alle, ja selv du Torvik, en riktig så god Jul og ett spennende sportslig Nytt år!

Share

3 tanker om “God Jul fra oss i Greyhoundsweb

  1. Ryktene sier; at Torvik’n ikke ville offentligjøre i RB at Strømmen IF hadde signert;Hording og «Roni-Aaron». Grunnen,han fikk ikke vite det først. Har sett at samme avis har skrevet om «Kjakan» Sønsteby. Tror ikke dere var først med den «saken» heller, Torvik. Dette er sutring!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Voks opp!

  2. Hvis så er tilfelle kan ikke mannen være helt riktig støpt. Men det er han vel heller ikke… På den andre siden er jo dette en aldri så liten heder til Greyhoundsweb også. At mannen ikke vil kjøre saken i RB for Greyhoundsweb har omtalt emnet. Greyhoundsweb tas alvorlig i mediehuset. Bra jobba! Forøvrig er det forkastelig at RB skal være først ute med sånne nyheter. De skal og bør ligge på klubbens hjemmeside først. Alternativt på Greyhoundsweb – grunnet godt journalistisk arbeid;-) Stå på videre!

Legg inn en kommentar