Gøran van den Burgt klar for Strømmen

van der Burgt

Strømmen har signert Gøran van den Burgt fra konkursrammede Lyn. Han skal debutere for 2. laget allerde i kveld, borte mot Lørenskog 2. Kampen spilles på Rolvsrud klokken 20.30

Gøran van den Burgt er  født 1. januar 1990 og var sentral midtbanespiller for Lyn. Han startet som liten i Linderud IL og spilte deretter for Bjerkealliansen. Under sitt opphold på NTG videregående skole var han kaptein på Lyn/NTG. Sommeren 2008 gikk han til Bærum Sportsklubb da han ikke fikk A-lagskontrakt med Lyn, men allerde 20. desember samme året annonserte Lyn på sin hjemmeside sin intensjon om å endelig gi Gøran A-lagskontrakt. Han fikk sin debut 22. mars 2009 borte mot Start og endte med 10 Tippeligakamper i 2009 hvorav 7 var startopptredener. Hans første mål for Lyn kom i 2-1 tapet mot Lillestrøm 4. oktober på et vakkert og kraftfullt frispark. Gøran har en rekke kamper på albersbestemte landslag for Norge. Hans kontrakt med Lyn løp ut 2010.

Kilde: Wikipedia

Share

10 tanker om “Gøran van den Burgt klar for Strømmen

  1. Her sliter du Tangen. HAN VAR IKKE MED EN GANG ! Og du ønsker å ta del i ekspertpanelet i RB? Si at du «bare kødda»……

  2. Seriøst: Det er et ønske at flere fra Strømmen er med. Gjør som følger: Send en mail til Romerikes Blad og legg ved et bilde av deg eller bikkja.
    Hver onsdag eller torsdag (for det meste torsdag ettermiddag) får du en mail fra RB med et spørsmål som skal utdypes, samt 2-3 andre spørsmål. Dette skal besvares senest kl.2355 torsdag kveld. 2 av 3 svar fra deg kommer nok med. Mail du kan sende din interesse til er enten til panel@rb.no eller til Morten Svesengen som har adresse mosv@rb.no. VI MÅ FÅ MED FLERE STRØMLINGER !!!

  3. Han sto siden av Tangen på tribunen og han synes det var godt han ikke spilte for han er så god. Det var vel det du mente å si Tangen?

  4. Så han i en tv-kampen mot spurva. Men det var litt flaut å innrømme. Men er man tatt med buksa nede. 🙂

Legg inn en kommentar