Fotball på tv

NRK har plukket ut ut de fem første tv-sendte kampene fra Adeccoligaen. I tillegg til den direktesendte hovedkampen viser NRK også i år samtlige kamper gratis på nett-tv.

Det ser ut til at søndag kl 15:30 blir det faste tidspunktet for sesongens Adeccokamper på NRK. Statskanalen har nå plukket ut de fem første kampene som skal sendes direkte på NRK1:

Søndag 3. april Sandnes Ulf – Bryne kl. 15. 30   

Søndag 10. april HamKam – Ranheim kl. 15.30              

Søndag 17. april Nybergsund – Kongsvinger kl. 15.30            

Mandag 25. april (2. påskedag) Bodø/Glimt – HamKam kl. 15.30                 

Søndag 8. mai Sandefjord – Kongsvinger kl. 15.30      

Kampene som er plukket ut er vel omtrent som forventet, og positivt at Arne Scheie & co tar turen til Jæren og lokaloppgjøret der i serieåpningen. Dessverre er ikke Strømmen plukket ut i denne omgangen. Vi håper fortsatt på at NRK velger seg vår hjemmekamp mot HamKam 16. mai og flytter den til søndag 15. mai. Men da blir det i så fall Kamma på tv annen hver helg de seks første ukene.

NRK fortsetter suksessen (?) med å vise alle kampene fra Adeccoligaen gratis på Nett tv, følg denne linken for detaljer.

For den fotballinteresserte tv-seer blir det hektiske helger fremover. Fredag er det Tippeligakamp på mannekanalen MAX, lørdag på TV2 Sport, søndag først Adeccoliga på NRK 15:30 og så Tippeliga på TV2 20:00 og mandag TL på TV2 Zebra. Hvis det finnes en grense for hvor mange bøker det bør være i biblioteket (les fotball på tv) så er man ikke langt unna den grensen nå.

Share

Legg inn en kommentar