Fakta og rykter på overgangsmarkedet

tom_oyvind_small.JPGÅrets tropp begynner å ta form, selv om vi absolutt håper på et par knallsigneringer til. Greyhoundsweb etterlyser fortsatt en som kan dunke inn 15 goaler! Spesielt med tanke på at en av våre favoritter Tom-Øyvind Risanger (bildet, som ikke gjør han godt..) beklagligvis har lagt skruknotta på hylla for å satse alt på studier. Slik vi ser det er dette et kjempetap. Bent Brattbakken er også ute. Han har signert for Lørenskog. Vi må, desverre, si at dette ikke kan svekke oss. BB var sjelden eller aldri «BB» i sesongen som gikk. Faktumet er tvert imot at vi tapte veldig mange poeng på dårlig keeper-spill. Likevel, Bent har vært et talent og han er fortsatt ung. Han må likevel stå frem på dette nivået nå skal det bli noe ut av han. Bent er vaskeekte strømling og vi håper for hans del at et miljøskifte kan gjøre han godt. Således ønsker vi han lykke til i alle kamper, bortsett fra mot oss neste år. Inn på keeper-plassen har vi nå fått 2 nye i tillegg til Emil. Først ble Joakim Trzibinski (heretter bare Joakim må du skjønne..) klar. Han kommer nærmest fra Vålenga. Her snakker vi om et 17-åring som håper på 1. lagskamper allerede i år. Sånt liker vi. Til daglig går Joakim på Wang Toppidrettsgymnas. Vi har også signert Eirik Jansen. Denne keeperen kommer fra nærmest fra Follo, men har vært på utlån til Bærum i innværende sesong. Fyren bor på Lørenskog og gidder ikke lenger kjøre gjennom byen for å spille fotball. Hvorfor gå over bekken etter vann spør vi?

Det er nå også klart at bærebjelken på de grå`s lag de siste sesonger, Sigurd Dalen, har skrevet på for nok et år. Vi håper Siggen holder seg skadefri. Da er han ganske enkelt en av landets beste på dette nivået. Vi takker for at han tar nok et år for å løfte klubben ytterligere. Hvordan Kjetil Rydje nå skal komponere midtbaneleddet blir spennende å se. Sitter med en følelse av at vi har flere gode midtbanespillere enn det er plass til i startoppstillingen. Er det noen av de som omskoleres til forsvarsspillere? Rykter på chaten til klubbens hjemmesider sier nemlig at både Nasser og Babs er ferdige. Jeg håper for all del det ikke er hold i påstanden.

Som vi har skrevet tidligere er også Fredrik Larsen, Jan Otto Mostue og Jo Grønlund også klar for årets gråmenn.

Share

Én tanke om “Fakta og rykter på overgangsmarkedet

  1. Ser at det i hovedsak er keeperene som får skylden for fjorårets dårlige poenghøst. Selv om både Bent og Emil hadde sine blemmer, hadde de også sine storkamper som reddet både poeng og seire. Forsvarsspillet var vel i de fleste kamper usikkert. Midtbanespillerene var vel mest opptatt av å telle tunneller og vendinger. Manglende hurtighet gjorde at overganger som oppsto medførte sjanser og mål. Oppbyggingen av angrepsspillet kunne til tider være meget bra, men makan til sjansesløseri skal en lete lenge etter. Lykke til i 2008 alle sammen.

Legg inn en kommentar