Før kampen: Valdres hjemme (II)


Tre strake nå. Den fjerde kommer førstkommende lørdag. Det er i første rekke trenerens og spillernes ansvar. Men ikke så rent lite ditt ansvar også. Start med deg selv – kom på kampen. Let i skuffer og skap – ta med deg ditt gamle skjerf eller flagg. Det er solgt tusenvis av dem så alle har ett. Eventuelt kjøp et nytt. Støtt laget på en positiv måte under kampen – du trenger ikke nødvendigvis være saklig mot øvrige, men vær såpass smart at du ikke bidrar til å få dommeren mot oss ved å drepe ham etter en ubetydelig innkastavgjørelse midt på banen.

Hvis du liker en øl før kampen kommer du på Peppes klokka 12:00.

Så skal du nok se at dette går bra til slutt. Faktisk er det opp til oss selv å beholde plassen. Hvem hadde trodd det for fire uker siden? La oss sammen jage nedrykksspøkelset nedover Sagelva, over Nitelva og dit det hører hjemme.

Det du trenger å vite om Valdres finner du i forhåndsomtalen før bortekampen

Se en bedre utgave av kampplakaten her: valdres-h

Eller les teksten her:

STRØMMEN IF TRENGER DEG:
Strømmen IF – Valdres FK
Lørdag 4. oktober, Strømmen Stadion 15:00
Med Thomas Berntsen som ny sjef og med en helt ny innstilling fra gutta på banen har det umulige blitt mulig. Det som for få uker siden var et garantert nedrykk er nå en høyst realistisk kamp om å beholde plassen i toppen av norsk fotball. Etter tre strake trepoengere fortsetter thrilleren førstkommende lørdag på Strømmen Stadion. Møt frem og støtt Romerikes Stolthet.
Fire kamper gjenstår og ikke mindre enn åtte lag kjemper om å unngå de tre nedrykksplassene. Strømmen møter tre av dem på de fire siste kampene og første offer er Valdres. Kjenn din besøkelsestid. Bidra med din støtte fra tribuneplass, kanskje kan du også driste deg til å finne frem et gammelt skjerf eller et flagg? Eventuelt kjøpe et nytt? Du kan hvis du vil.
Noen liker en øl før kampen, andre ikke. De som gjør det kan møtes på Peppes Pizza fra klokka 12:00. Øvrige møtes på tribunen.
Peppes Pizza fra 12:00
SETT FARGE PÅ STRØMMEN STADION
– FLAGGDAG 4. OKTOBER –

Share

Legg inn en kommentar