Det er for jævlig…

faenfaenfaenSom sagt, det er for jævlig.

Dessverre gikk det ikke som vi trodde. Til tross for en gunstig motstander både sportslig og økonomisk ble det cupexit i det 35. Romeriksderbyet. Jada, vi er stolte av dere osv. Gutta gjennomførte en meget bra kamp. Men det føles helt for jævlig å tape denne kampen. Ikke er det noe bedre nå morgenen etter heller.

Vanligvis henger vi oss ikke så mye opp i hva andre sier og mener. Men sympatiske som vi er gjør vi et unntak denne gangen og lar Henning Berg oppsummere kampen:

Det var spill mot ett mål, og vi skapte mye. Hadde vi ikke scoret i ekstraomgangene, hadde vi vunnet straffesparkkonkurransen, mente Berg.

Ikke bare ønsket mannen å vise oss sitt nye høreapparat etter kampen, sannelig min hatt har han ikke synske evner også. Og en ting til, hvilken fotballkamp var det han så?

Vi mener ikke at Strømmen burde eller skulle ha vunnet kampen ut i fra spill og sjanser. Men vi kunne ha gjort det. Noe jeg ser at alle mener også.

RB skriver bl.a:

Strømmen spilte jevnt med storebror LSK.

Cupmestrene fra 2007 klarte til slutt å gjøre noe de ikke klarte i fjor: Å gå videre fra andre runde. 2. divisjonslaget fra Strømmen la ned stor innsats i løpet av kampen, og ga storebror kamp til døra.

På et av de minst objektive supporterforumene i Norge er gjennomgangsmelodien omtrent slik:

Veeeldig frustrerende… Fikk akkurat melding av en kompis, jevnt, kan vippe begge veier.. Det er flaut.. Men nå er det jo sånn at lillebror alltid vil spenne musklene ekstra i sånne oppgjør.. Får håpe det vipper vår vei for helvete..

Men faen. Berg sier at det var overkjøring i 2x45min. Da er jeg mer enig med Myhre (!) som ikke er enig og påpeker at gutta sine kom rett fra jobb…

En annen situasjon:
Offsiden til Strømmen, var det korrekt annulering?

Jeg sto ca på dødlinja, og så den som onside.

Det var nok onside ja
MARGINER!

Nå er det mulig at Berg sier dette bare for å provosere. Men det tror jeg faktisk ikke. Når man har en trener som har et syn på virkeligheten så fjernt fra så godt som alle andres er det kanskje ikke så rart at gullfavoritten han trener ligger på nedrykksplass?

For å ramse opp noen sjanser fra hukommelsen kan man jo nevne når ballen spratt rundt inne i femmeteren til LSK da det var spilt ca fem minutter. Sjansen i forkant av utlikninga. At vi skulle hatt frispark da LSK brøt vårt angrep rett i forkant av 0-1. Når Petter dribler seg igjennom ti minutter inn i andre omgang. Den feilaktige annulleringen. Skuddet fra 35 meter som garantert hadde gått inn hvis Kippe hadde rukket å komme seg vekk. Corneren som nesten skrur rett inn. Tverrleggerskuddet på overtid.

For all del, Lillestrøm hadde også sine sjanser. Flere enn oss hadde dem også. Ser man de 120 minuttene under ett innrømmer vi glatt at seieren var fortjent. Men å beskrive kampen som spill mot ett mål blir bare patetisk dumt.

Publikumsoppmøtet må vi si oss fornøyd med, hele 2853 betalende. Vi må helt tilbake til serieåpningen mot Rosenborg i 1988 for å finne et høyere tilskuertall på Stadion. Minst like imponerende er det at majoriteten holdt med Strømmen.

Men faen heller. Det er en helt for jævlig dag i dag uansett.