CL på storskjerm i klubbhuset

lfcsmall.bmpbarcasmall.bmpFor de som har abstinenser i mangel på fotball som handler om poeng og avansement, som bare ikke klarer å vente til april for å se kvalitetsfotball. Fortvil ikke. Klubben med et tilbud til alle sørger også for at de med svettetokter og skjelvinger skal få tekket sitt behov. Vi vet det ikke er de grå og rød som spiller. Vi skjønner at det ikke er en fullgod erstatning. Men se det fra den positive siden, det er på Strømmen Stadion. Liverpool mot Barcelona. Ikke på kunstgresset, men på storskjerm i klubbhuset. Dørene åpner ca. klokken 20.00, tirsdag 6. mars.

Share

5 tanker om “CL på storskjerm i klubbhuset

  1. Chelski hangler seg videre. Jeg antar at fransk arroganse ble Lyon`s løpebane. Ingen kake på Barca i år, selv om Ronaldinho tydeligvis har fått sitt… Aller deiligst var det likevel at Valencia sendte Europas mest usympatiske klubb ut av CL. Først ut med Inter på resultattavla, så banke livskiten ut av de etterpå. En fin dag for fotball….som Scheie mumlet.

  2. Det viktigste er vel å legge merketil at de røde klarte det som Chelsea aldri greier, nemlig å så ut Barca.

  3. Knugen, du kan ikke slenge ut noe sånt og kalle det end of discussion…United vinner ikke CL. Blir nok Valencia i år. Og jeg tror nok Shaktar Donetsk løfter CL-trofeèt før United gjør det (ha-ha).

Legg inn en kommentar