Klebrig: Busstur til årets første bortekamp

Buss, illustrasjonsbilde
Uka etter serieåpninga er det duket for sesongens første bortekamp. Lørdag 21. april er det duket for busstur til Porsgrunn og Pors Stadion.

For at det skal bli noe av denne bussturen må vi ha 30 påmeldte innen tirsdag 17. april. Snakk med hverandre og få ut fingeren. Det er opp til dere om det blir tur eller ikke.
Alle som melder seg på fra nå sender også en mail til norrona@greyhoundsweb.no

Vi gjentar suksessen fra opprykkskampen på Ullernbanen og satser på en opplevelsesrik tur til klubbens første bortekamp på syv år i 2. divisjon.

Vi bør klare å samle sammen mange til denne turen. Opplegget blir som følger: Oppmøte på Baråtti som åpner klokka 10:00. Bussavgang 11:30. Kort besøk på pub i Porsgrunn før kampstart som er klokka 16:00. Rett hjem etter kampslutt.

Vi tar påmeldinger fortløpende. Påmeldingene er bindende og gjøres ved å sette inn kr 250.- til SG på kontonummer 1310.25.35337, merk betalingen med navn og “Pors”. Meld deg på med en gang slik at vi får bestilt stor nok buss – eller mange nok busser.

Da venter vi på at at påmeldingene skal strømme inn. Spre ryktet slik at vi får med flest mulig Strømlinger til denne kampen.

(De som foretrekker kontant oppgjør sender en mail via kontaktskjemaet)

Share

3 tanker om “Klebrig: Busstur til årets første bortekamp

  1. I dag opplevde jeg noe ekkelt men også noe som var fint; Kyllingbønda hadde i sin iver etter å vise frem hva feite Tom har lært dem, kommet i skade for å henge opp en røys med plakater på gamle ærverdige Strømmen stasjon (personlig syntes jeg det er dårlig gjort å henge opp slik søppel over den vakre grafittien som enkelte lokale kunstneraspiranter har gjort seg slik møye og flid med). Det som varmet mest i denne sammenheng var det at det var plass i søppelkassen til samtlige plakater. Jeg vil i den sammenheng rette en Stor Takk til renholdsetaten for utplasseringen av søppelkassene, samt til den flotte unge damen som var behjelpelig med å fjerne svineriet!

  2. Dette var vemmelig å lese Halvis. Eier de fa…ikke noe som helst respekt lenger?. Alt av kullør gult og svart har INGENTING hos oss å gjøre.

    Flott avslutning likevel. Det er deilig å se at noen fortsatt besitter en viss beslutsomhet og ordenssans.

    Neste uke er Lillestrøm Stasjon full av Strømmen-plakater. Sånt går ikke ustraffet.

Legg inn en kommentar