Gratis, busstur til Tønsberg den 4/8-07!

Strømmen Sparebank, Gjensidige og Haircare Design har vært så greie å sponset oss med en buss, så vi kan reise å se vårt kjære Strømmen.
Så derfor tenkte vi å starte høst sesongen med en tur til Tønsberg. Håper dette kan gjøre sitt til at flere kommer og heier vårt kjære Strømmen frem til årets første bortesier.
Som bilde viser, kan vi være mange. greyhounds2.jpg Og vi høres. Det var morro å være Strømling og det var morro å være spiller under denne kampen. Vi kommer til å kjøre litt øvelse på sangene på bussen. Så vi kan være samstemte på tribunen…….

Bussen reiser i fra Strømmen Stadion klokka 12.00.
Så har vi god tid til å kose oss i Tønsberg.

KOM OG BLI MED!!!!!!!!

Påmelding med, fødenavn!!!!!!!!

Share

56 tanker om “Gratis, busstur til Tønsberg den 4/8-07!

  1. håper dere hjelper oss og slår nybergsund på hjemmebane og dere er ikke så dårlige som 6-2, det var bare det at vi er et lag som har mange gode fotball spillere og kan slå hvem som helst oppover i systemet også….sundet får en høst sprekk og vi vant høsten i fjord og i år blir vi bedre…adecco skal vi uansett pris…stå på og dere klarer dere og jeg er overasket da dere er en klubb som rykket opp fra 3div….hilsen fra Tønsberg ps hva synes dere om Tønsberg stadion

  2. Hyggelig ord! En fin tone i går, 2 bra supportergrupper. En fin dag for fotball. En fin dag å bli utspilt. Hjemme er vi sterke og tror de fleste her foretrekker FKT opp enn Nybergsund, så vi skal prøve å hjelpe dere vi! Lykke til videre!

  3. Spørsmål til Strømmen supporterne: Dere har jo møtt både FKT og Sundet. Hvilket lag synes dere har vært best ? Tenker da på når dere har spilt borte, siden dere ikke har møtt Sundet hjemme ennå.

  4. Ut i fra det alle sider, var vi gode mot Sundet, noe vi ikke kan skryte på oss i noen av kampene mot dere. Men kan nok hende at det er svar nok….. 😉

  5. Vi må holde oppe trykket i hjemmematchene og..så kommer det til å bli bra!! er vel og bra i bortematchene men vi sliter med å få nok folk til å være med å synge på hjemmekampene…

Legg inn en kommentar